Color Run

Titta på den här först!


Så det här är vad vi förväntade oss! Lots of fun och färg flygandes och allt sånt! Men tror ni att det var som i den här filmen....

Japp det var det! det var hur kul som helst!!

Vi gick upp tidigt, typ vid 6 eller så och åt god frukost som mom gjort! Bytte om till de linnen vi gjort dagen innan!
Och sen vid sju åkte jag, Elian, mom, mamma, pappa, Matilda och Maja mot Nashville för the color run! Loppet började nio och vi kom dit vid åtta ungefär och gick till the shop för att uppdatera våran outfit och köpa lite sovenirer! Något som är vikitgt i såna här lopp är att man är roligt klädd! Ni skulle sett vissa människor alltså!! Men stämningen var på topp, alla var taggade och hade klätt ut sig för det här! All in! verkligen! 


Innan loppet, innan shopen

i kön till shoppen, haha älskar tjejen som photo bombed den här bilden!

Efter shoppen, redo för att springa loppet amerikanskt vis! Tutu kjolar är ett måste på såna här events! Och så amerikanskt som det kan bli!!

Sen ställde vi oss i kön till startlinjen, vilken var otroligt lång! Vi köade i säkert en halvtimme och hade rört oss 10 meter och vi hade hundratals meter till starten. Sååå vi bestämde att vi behövde gå på toa, som conveniently var bredvid startlinje, och sen råkade vi tränga oss in där istället... Haha smartaste draget ever! Sen var det inte långt kvar tills det var vår tur! De hade en DJ vid starten och musik på hög volym, alla dansade och vissa hade redan börjat slänga färgpåsarna vi fått! 
 
här är från bron ovanför oss innan starten, pappa fick agera fotograf. Kan ju nämna att det var ca 15000 personer som deltog! 

Så för att förtydliga så är det ett 5 km lopp, som man springer i downtown nashville. Under loppet passerar man 4 färgstationer som man blir fullständligt dränkt i färg, ett pulver de slängde över oss. Sen under vägen kan man få färg på sig från personer som öppnar sina färgpåsar som man fick i början! Sen i slutet öppnade alla sina påsar och man var dränkt i färg, och det var liksom ett stort dammål! färg överallt!!


mom, Sandi och mamma


Matilda

Maja

Fotograf

Matilda, Maja och Matilda

Mom, Elian och Sandi

Mom, Elian och jag

Svenska familjen minus paps

Jag med blåa tänder och unibrow... hey sexy...

Jag och Maja


hippie...


Alltså, loppet var såååå himla kul!! Alla var så glada och stämningen var verkligen på topp! Roligaste loppet jag nånsin deltagit i! Och i amerika är det liksom ingen som bryr sig om hur man ser ut, så the outfits är crazy och man är inte rädd för att prata med främlingar som i sverige! Man blev fullständigt covered i färg under loppets gång och för att inte tala om i slutet! Efter loppet så var vi med i en Harlem Shake! Det här är den bästa videon jag kunde hitta från det dock!Det var iaf väldigt väldigt kul! Sen "tvättatde vi oss" och åkte hem för att fixa i ordning för kenzie's easter party! 

Det var basically ett gäng småknattar som målade ägg, studsade studsmatta, letade påskägg. Och inte som våra påskägg, där man får ett med godis i, utan vi pratar över 200 ägg, typ som ett verkligt äggs storlek med godis i! Alltså när vi la ut det på gräsmattan, var det mer ägg än gräs haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0