Florida update

Hello!
De senaste dagarna har varit toppen och som vanligt gått alldeles för snabbt!
På onsdagen var det the beach som gällde! Så vi åkte in till Clearwater och spenderade dagen på stranden! Solen sken, det var varmt och vattnet var nästan som ett badkar! Kan inte bli bättre. Brände mina kinder lite grann dock, även med solskyddsfaktor 70 minst en gång i timmen! 
 
Torsdag var det vattenland som gällde! Var där i tolv timmar och åkte i vattenrutchekanor, flöt omkring på the lazy river och åt unlimited snacks! Churros<3
Fick mycket färg och hade en bra dag som avslutades med lite beach volley! 
Dagens bästa var Kenzies ansiktsuttryck när vi drog med henne i en ride för "the big kids" Alltså en större vattenrutchekana och som man sitter 4 personer i en stor ring och åker ner! Har aldrig sett ett så likblekt ansikte som på Kenzie när vi kom ut från den mörka delen av kanan! Likvrädd var hon och ögonen var sååå stora! Skrattar än! Fast när vi väl var nere tyckte hon det var jättekul och ville åka igen! 
 
Fredag var det först ett besök på the sience museum. Det var coolt. Testade att vara med om en jordbävning, hurricane, tornado och sånt! Cyklade på en lina över marken och massa annat!
På eftermiddagen var det vila och poolhäng. På kvällen åkte vi på en till picnick. 
Hedvig med glasögonen som gör en full... Sen skulle man testa köra bil typ!
 
På lördagen var vi hemma hela dagen, eller ja åkte och käkade lunch på Sam's Beach Club och sen åkte vi hem, relaxade vid poolen och såg till att bygga på grunden för solbrännan. Tog nån timmes nap och sen var det middags dags och efter det spenderade vi tiden i club huset och vid två på natten åkte vi hem mot Tennessee. 
 
Bilturen gick bra, och snabbt hehe! Nytt rekord!
Sammanfattnings vis. Hade en jättebra vecka! Oförglömliga minnen och ovärdeliga experiences! Bra sätt att spendera näst sista veckan! Japp ni läste rätt. Om precis en vecka lämnar jag Clarksville! Får skriva ett eget inlägg om allt det där! 
 
Men nu sitter vi här framför tvn och tittar på vem som blir Miss USA 2013. Väldigt amerikanskt.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Sheikra???? Vågade du dig på den en gång till? Känner igen beskrivningen på Kenzies ansiktsuttryck, så såg du och pappa ut när ni åkte den,redan innan ni satt er......

2013-06-17 @ 15:07:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0