DRAMA

Det här är en kille i min engelska klass, han var inte i skolan igår, och Mrs Joosse frågade oss om vi visste vart han va, men ingen visste. Fast tänkte inte inte så mycket på det liksom.. Sen på kvällen fick jag se det här.


Missing Teenager Found Safe

 
UPDATE:  The missing teen was found safe Thursday evening.  A citizen recognized the teen from his photo on Clarksvillenow.com and called authorities.

ORIGINAL REPORT:
CLARKSVILLE, Tenn.
 - Police are asking for the public’s assistance in locating a missing 17-year-old boy.

Christian Harding was last seen waiting for his mother to pick him up at Rossview High School Wednesday, Feb. 27 around 5:47 p.m. after he stayed late for testing.  Video surveillance from the school shows Christian leaving the school through a side door shortly before his mother arrived to pick him up.

The teenager was not at home, and his mother and father had not received a call from him.  Ursula Harding contacted police and drove around the city looking for her son.

A search party headed by Captain Gary Allen has been organized to look for the boy.
Christian is a light-skinned black male, is 5’7” and weighs 130 pounds.  He was last seen wearing a thick, dark gray sweater that zips in the front, blue jeans, Allstar Converse shoes, and glasses.

Anyone with information can call Ursula Harding at 931-255-0845 or 911.


Idag var han dock tillbaka! Hans historia var att han inte orkat vänta på sin mamma efter skolan och bestämt sig för att promenera hem.. Sen hade han tydligen gått vilse och inte haft sin mobil och slutligen hamnat nere i downtown Clarksville! Jag vet inte riktigt hur det är möjligt, och det finns nog säkert mer bakom det... men det var ju bra att han var oskadd och hela historian var ganska rolig när han berättade om det i 6th period.

6th period (english) var förövrigt helt kaos idag haha! Vi hade en sub (vikarie) och hon hade ju noll kontroll över min klass som vanligtvis är ganska galen och högljudd! Så vi hade fruktansvärt roligt den lektionen! Och Sen skulle Chris (killen som var missing) gå till guidence och Matt sa då dagens bästa!
"Don't get lost" 
Hahah det var ju dagens skämt so far!
Sen hade vi US history, som som vanligt bjöd på mycket skratt tack vare Mr Sensabaugh.
 
Jag måste återigen säga hur mycket drama det är i high school! HERREGUD! 
Idag under 7th period så ropade de ut i högtalarna att de som bråkade efter skolan skulle föras iväg i handbojor och spendera resten av high school i en annan skola för de som inte kan gå i ett vanligt hhigh school. 
 
Det skulle nämligen vara ett stort gang fight idag efter skolan mellan the rednecks och the black people.. Hela det här dramat har varit igång i flera veckor och byggts på under tiden! För ca två veckor sen var det en tjej i min 7th period som var med i ett slagsmål och blev handcuffed, och suspended för några dagar! Så Rossview är ett pågående drama i sig!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hahaha "Don't get lost" XD

2013-03-01 @ 23:37:59
URL: http://americaemma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0