Lovisa In The US

Frisk som en nötkärna!

Överlevde hälsoundersökningen med goda resultat och det fruktade tuberkulostestet visade sig vara negativt, vilken chock(eller?) Så nu är det fixat. Ska bara skriva klart det personliga brevet och sen kan jag skicka iväg hela ansökan. Eller bara och bara... 
Längtar iväg nu! Men samtidigt känns det himlans tråkigt att behöva lämna livet och vännerna här.. Blandade känslor alltså

"Det värsta är att ångra det man inte gjort"


Något som hände idag var att jag, pappa och syrran åkte till återbruket för att tömma släpkärran och då såg jag ett par som skulle slänga en cykel. Det var typ den finaste cykel jag sett. En gammal röd cykel med handmålade vita blommor som typ ett mönster, superfin!
Om man säger så här... ångrar mig nå så grymt mycket att jag inte frågade dom om jag fick köpa den.... Fortfarande arg på mig själv!
Men mitt i min vrede kom jag att tänka på mitt utbytesår och tänkte att det åtminstonde inte skulle bli något som jag ångrar att jag inte gjorde!

Nu till något som faktiskt handlar om mitt utbytesår!

Hade min intervju idag. Alla som är nervösa inför den, VAR DET!
Nej skoja bara!! Det var inte nervöst alls när vi hälsat och så. Helena, som hon hette, var supertrevlig och det var inge konstig stämmning alls! Det var ganska trevligt faktiskt:) Fick svara på frågor om mig och min familj och mina föräldrar fick svara på några frågor. Sen pratade vi lite om placeringar och så.

Så ni behöver inte vara nervösa!

Kan också nämna att jag fortfarande försöker skriva klart mitt personliga brev, står lite still på den fronten... 
Men nu ska jag ägna mig lite åt tv:n och dom här killarna!
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get"

Hej alla goa' människor!
Sitter här i soffan och försöker skriva ihop mitt personliga brev, inte det lättaste... Jag menar "vad är din uppgift i samhället?" ja hur ska jag kunna veta det... Men ja ja, jag kommer nog på något till slut. 
Imorgon har jag min hemintervju förresten! börjar bli nervös...

Hela utbytesgrejen känns lite overklig helt enkelt. Kan inte riktigt fatta att jag om ett år kanske sitter i soffan "hemma" i USA och har dessutom varit där i typ 3 månader! Jag åker om mindre än ett år!! 

Har också hunnit sett den underbara filmen Forrest Gump, inte en utan två gånger det här lovet och hunnit träffa saknade kompisar, spelat bandy och haft det allmänt trevligt! Lovet kom precis i rätt tid!

Nej nu ska jag fortsätta skriva på mitt brev!
Intervjun inbokad!

Idag ringde dom från AFS (organisationen jag åker med), så på söndag har jag min hemintervju, kul men lite nervöst...
Börjar också bli klar med alla ansökningspapper, bara lite kvar att göra... Skolan ska skriva på lite papper och så måste jag gå på läkarundersökningen och ta TB-testet (vill verkligen inte) men snart är förhoppningsvis allt ifyllt och skickat så att de kan börja leta efter en värdfamilj åt mig!!  

Jag!

Jag tänkte att jag skulle berätta lite mer om mig i det här inlägget.
Jag heter som sagt Lovisa och är född den 9 oktober 1995. Jag bor med min mamma, pappa och två systrar och vi har en underbar liten hund och en helgalen undulat. Jag bor i Västerås och har alltid gjort det, det är en av anledningarna till varför jag har valt att åka som utbytesstudent till USA i ett år.
På fritiden spelar jag fotboll och bandy,  jag tränar alltså ganska mycket. När jag inte gör det så träffar jag mina kompisar eller har nått galet projekt att jobba med, haha! Vad mer kan man säga... Jo, jag älskar att baka! Tycker också att det är kul att fotografera och jag gillar inredning. Men jag känner att allt börjar bli rutiner och en grå vardag och istället för att bara fortsätta göra samma sak varje dag, bestämde jag mig för att göra nått helt, helt annat... Att flytta till andra sidan jordklotet är ju ganska annorlunda, men man lever ju bara en gång!

RSS 2.0