Lovisa In The US

"Yes, we have an ocean between us! But don´t forget we are only a travel away"

Godmorgon! idag är det valborg och imorgon är det maj! tiden bara rusar iväg och det börjar närma sig usa! Ska försöka skriva mer inlägg om usa! har några idéer om vad jag kan skriva, men en sak i taget.
Läser mycket bloggar av de som är iväg nu, och blir lika taggad varje gång. Läser hest om tiden innan usa och deras första veckor, det är ju liksom där jag befinner mig och det gör att avresan känns ännu närmre. Är astaggad och vill åka nu, samtidigt som det känns tråkigt att säga hejdå!
¨
Men jag är stolt över mig själv att jag har tagit det här beslutet. Och alla ni andra som också tagit det, fan va modiga vi är! Och tänk på hur mycket vi får uppleva! Tänk så varje gång ni tvivlar, det gör jag och det känns så skönt! Var stolta över er själva redan nu och när ni är där! Det är inte många som vågar göra det vi gör!
¨
Några bra citat att ta med sig i bagaget!
¨

“Together forever, never apart. Maybe in distance, but never at heart”

“Missing someone gets easier every day because even though it's one day further from the last time you saw each other, it's one day closer to the next time you will"

“You miss a 100 percent of the chances you don’t take”

“We don’t remember days, we remember moments, so make sure you make a lots of them”


"All our dreams can come true... if we have the courage to pursue them"


"It´s not wrong, it´s different"





Bloggpost mot stelkramp

Nu har du chansen att vaccinera 95 barn mot stelkramp med hjälp av ditt bloggande.

Genom att blogga ger du fler barn chans att överleva och utvecklas. Din bloggpost gör nämligen inte bara fler uppmärksamma på UNICEFs viktiga arbete för barn utan för varje bloggpost som publiceras inom kampanjen skänker Apotek Hjärtat 95 vaccin mot stelkramp.

Hjälp de barn som behöver det mest. Blogga och vaccinera fler barn.

För varenda unge
'
Foto: © UNICEF/Asselin

Fredag

Hej på er! kom på att jag inte visat för er vad jag gjorde för något med cup cakes-sakerna jag fick hem:) här är iaf resultatet, första försöket så jag är nöjd!
'
ikväll blir det bio med några tjejer ifrån klassen så det ska bli riktigt skoj!
har även bakat ytterligare 150 bullar idag... som ska säljas på torget imorgon, mindre kul...
'

Kass uppdatering

Hej på er! Förlåt för kass uppdatering på sista tiden! Har så sjukt mycket i skolan nu så jag har varken haft tid eller ork! Just nu är jag inne i perioden av nationella prov + alla andra vanliga projekt och inlämningar. På onsdag är hundralappsprojektet slut, tror jag skrev om det i nått tidigare inlägg. Det ska bli så skönt att det är slut, har lagt ner så mycket tid på det och bakat över 1000 bullar på 3 veckor. Jag tänker aldrig baka bullar mer efter det här... Men resultatet är roligt! tror vi är upp på närmare 4000 kronor nu! Vi började alltså med en hundralapp och nu har den vuxit till 4000, asroligt! Och vinsten går rätt ner i usa-kassan!
'
Men nu ska det bli skönt med en lång helg!
Har bara pluggat idag och tagit mig en välförtjänt powernap på sisådär 1 och en halv timme. Det borde man göra oftare, kände mig lite mer utviladad!
'
AHH det här inlägget blev värdelöst, men orkar inte göra om det! Ni vet att jag lever, godnatt!


The Hunger Games

Hej kära vänner! Igår gick jag på bio för första gången sedan den nya bion öppnade i västerås, jättefint var det! Vi såg på "The Hunger Games". Kan verkligen rekommendera den! Skitbra film, både rolig då och då, men framförallt spännande! Kanske ingen film som man skrattar mycket till, men vi lyckades iaf! När en kille bakom oss nös kunde varken jag eller mina kompisar hålla oss, så alla fem fick värsta skrattanfallet och kunde inte sluta, haha! Så vi satt där och grät av skratt samtidigt som vi fick lite onda blickar av dem runt omkring.... men vad ska man göra, när man väl har börjat skratta kan man ju inte sluta! Hur som helst, tycker verkligen ni ska se den! den andra filmen kommer ut 2013 tror jag och då har jag hunnit hem från usa och då ska vi se den!:) och nästa vecka ska vi på The Lucky One!
´



Cup cakes och sånt

Hej på er! Önskar att jag kunde uppdatera lite oftare och om det ämne min blogg faktiskt ska handla om, nämligen usa... men efterom jag inte har nått att skriva om det får ni lite annat. bättre än inget kanske?:)
¨
Har presis beställt lite bakgrejer från internet, hoppas att leveransen inte tar allt för lång tid! Jag har insett hur kul jag tycker det är att baka och kände att jag bara var tvungen att ha det här:
utstickare, så att man kan göra fina blommor!
och lite verktyg:) har även köpt lite dekorfondant, ni vet sån där massa som dom använder i cake boss, tårtdekoratörerna och såna program:) typ som mandelmassa, men lättare att arbeta med. haha ska bli ett riktigt proffs! nej men det ska bli kul att prova!:) ni ska få se resultatet sen när jag har testat!!:) men nu ska jag kila och köpa en kebabtallrik! ha en bra fredag allihopa!:)

Visumansökan

Hej på er! Har inte haft nån ork att uppdatera dom senaste dagarna, men nu har jag samlat lite krafter, haha. För några dagar sen fick jag info om visumansökan, kan säga att det är jäkligt mycket man måste göra! Kan skriva ett inlägg senare med mer info om det, men nu orkar jag inte ta tag i det!
¨
Just nu är jag så jäkla taggad på att åka till USA. Vill bara åka NUUUU! Längtar så grymt mycket! Vill prata med familjen, se bilder, stå på arlanda och gå på planet mot äventyret och ett nytt liv, fullt av utmaningar, svårigheter, hemlängtan, men också med allt annat som väger upp det! Alla roliga minnen, chansen att få uppleva high school, prom, high school spirit på matcherna! Få en extra familj, få fira thanksgiving, amerikansk jul och allt annat. Kommer få uppleva så mycket som jag aldrig skulle kommit i närheten av om jag stannade hemma, och jag tror att jag kommer utvecklas så mycket som person och bara det att jag kommer kunna engelska flytande! Ja trots att det suger att jag måste lämna min klass nu, och börja med 96:orna och se min gamla klass ta studenten ett år före mig, och veta att det där kunde varit jag, trots allt det känner jag just nu att det kommer vara värt det, och det känns för jävla bra!
¨


Nu har jag fått flygbiljetten: overkligt!!


4 freaking månader kvar!

Ja hörreni! idag är det bara fyra månader kvar!! Längtar så in i norden jäkla mycket! hittade en blogg av en tjej som bodde i den värdfamilj jag ska bo i igår! men jag ska inte läsa den har jag bestämt mig för. jag vill bilda min egen uppfattning när jag kommer dit och om jag har läst allt och sett alla bilder kommer det ju inte vara kul. men det kommer bli svårt att hålla sig borta, nyfiken som man är!


Glad Påsk!

Hej idag har jag jobbat och firat påsk med familjen, kusinerna och mormor:) fick äta godis idag också! åh så gott det var! äter nämligen inte godis annars men idag så! Blir mer jobb söndag, måndag också och sen drar ju skolan igång igen... Men just idag är det precis 2 månader tills sommarlovet! kan ni tänka er? två ynka månader! tiden flyger iväg och det ska bli så skönt med sommarlov, fast det betyder ju samtidigt att jag bara har två månader kvar med min klass:( icke skoj... men det är ju ett val som jag har gjort och även om det är skit så tror jag att jag kommer ha med mig såå mycket från USA, som jag aldrig skulle kunna fått om jag stannade hemma.
¨
Har förresten betalat flygbiljetten för nån dag sen, så efter påsk kommer jag få den och plats på flyget och allt, hur sjukt konstigt kommer inte det kännas! det närmar sig med stormsteg!


Bildbomb från Kanarieöarna

hej! blogg.se ville inte fungera för mig igår, så det blir ett inlägg idag istället! orkar inte skriva så mycket om resan, förutom att den var bra! vi brände oss dock första sol-dagen och vädret var sådär, men det var skönt att få komma till värmen och ifrån det tråkiga vädret i sverige! och lite färg har man väl trots allt fått! nej det var en bra resa med många roliga minnen! ni kanske får höra mer sen, men det här räcker för idag:)
¨
nu ska jag snart iväg och jobba med projektet som jag berättade om tidigare:) och sen sa pappa precis att jag kommer behöva jobba på runes: lördag, söndag, måndag, men det är ju bara bra! står lite stilla med inkomsterna inför usa nu så jobb behövs...
de här växer överallt, så fina!
blev lite tennis två gånger också med majsan!
första kvällen! tittar ut över havet, inte bästa vädret dock... Mamma, Maja och Matilda
fina mamma!
från efterrättsbuffén första dagen:D
kan väl säga att vi brände oss ganska ordentligt andra dagen, vilket resulterade i att jag satt under ett parasoll, i skuggan, med t-shirt, solkräm, keps, solglasögon och ett lakan över mig.... ja ett riktigt misstag att bränna sig första soldagen. dock är den här ryggen majas!
i puerto rico! havet var faktiskt varmare än jag trott så det gick bra att bada, även om det tog ett litet tag att komma i

Home sweet home

sådär! nu är jag hemma igen! skriver mer imorgon för nu ska jag gå och lägga mig, det har varit en lång dag. Nu vet ni iaf att jag lever och bilder kommer:) lovar!

RSS 2.0