Lovisa In The US

Prom

Update kommer imorgon! Men jag kan bara snabbt säga att jag hade en väldigt trevlig kväll!

Torsdag och Fredag

Hollaaaa!
Duktig och uppdaterar nu igen!
 
I torsdags i skolan så började vi med att komma försent.. igen... Den här veckan har vi haft rätt många tardies, och veckan innan det ocskå, för det är en ny traffic lady som dirigerar trafiken, och hon gör ju inte ett bra jobb kan man väl säga. I onsdags var kön för att få en tardy hur lång som helst! Har aldrig sett den såå lång! Så vi fick skriva på en disciplinary behavior note eller nått sånt, så vi får väl se om det blir detention... 
 
Vi var tvugna att gå till the theater för att det var EOC i kemi. EOC ät end of course test som man tar i alla ämnen.  Men jag har ju inte kemi, så coach Chartrand (kör lärare) ville att vi skulle öva i the theater, alla som inte tog EOC. Så vi fick öva där inför andra elever som behövde vänta där tills provet var över. Så vi var inne där i 2 timmar. Och jag kan ju säga såhär. Har ju aldrig hört en sämre kör. Särskillt killarnas kör. Jag trodde helt seriöst att de skämtade, men tyvärr inte. Sen var det ju massa solo nummer av seniors också. Men jag har ju redan nämnt allt det här. Men nu var vi ju tvugna att uppträda inför andra elever...
När vi äntligen blev utsläppta pratade jag med Arielle som jag spelade fotboll med. Hon var ju en av de stackars själarna som behövde lyssna på elendet. Hon bah, "Jo, jag tror nog att till och med jag skulle kunna sjunga bättre än dem" Och jag svarade bara att "jo, jag tror att vem man än plockade ut i skolan skulle nog kunna göra ett bättre jobb"
Alltså jag menar ju inte att vara elak nu, men ni skulle hört hur bedrövligt det var!
 
Sen gick dagen ganska snabbt, korta lektioner! Och vi hade ytterligare en kör lektion, fast vi chillade bara i the theater och sjöng och uppträdde lite spontant!
Lyckades filma lite grann!
 


Tjejen som sjunger och dansar är Jeanettea, helt seriöst en av de roligaste människor jag nånsin mött! 
 
På kvällen sen hade vi konsert, gick ju ungefär som förväntat! The seniors överraskade Mr Chartrand med ett nummer för att tacka honom och han började gråta, det var ju faktiskt sweet. Men utöver det var det ju förjävligt. 
 
Idag har jag vart i skolan. Fixade mat inför prom i Culinary, som vi gjort hela den här veckan. Ms DelGandio var på väldigt dåligt humör för "some stupid kids can't measure properly" så hon behövde göra nya kakor. Vi frågade henne hur arg hon var på en skala mellan 1 och 10
"25! Sorry if I take it out on yall. I will let it go after a nap. Or a drink. Or actually two!" Haha poor ms D.
 
Sen efter skolan åkte jag hem, har målat naglarna, chillat framför tvn och nu ska jag gå och lägga mig för att vila upp mig inför imorgon!
 
Imorgon är det PROM!!! Så jag har en hair appointment runt 1-tiden och sen så på eftermiddagen, kvällen kommer Devyn och hämtar upp mig och så ska vi åka till the River och möta upp några andra och ta kort och sen åka och äta och sen åka till dansen och sen efter det after-prom på skolan. Det är en lock-in och är från 12 till 5 på morgonen och man är inlåst i skolan. Där det finns tävlingar och en DJ osv. Det ska bli kul! Är excited men stressad!
 
Och just det! Det ska spöregna HELA dagen och natten imorgon! kul.... så vi får se hur det blir med korten by the river. Man vill ju inte gärna att det ska se ut som man badat i the river innan....

Veckans Countrysång!



Ja ni sånt här sitter man ju faktiskt och lyssnar på... särskillt i bilen! 
"Chew tobacco, chew tobacco, chew tobacco, spit"

I'm still alive!

Hey yall!
 
Min uppdatering är ju i botten just nu då!
SKA BLI BÄTTRE!! Kämpa Lovisa!
 
Så vad har jag haft för mig i veckan då... Minne som en guldfisk! Men om jag skulle sammanfatta det då. Jag har solat mycket! Har varit jättebra väder här, vi pratar sol och 30 grader! Sen har jag hängt med Kaitlyn. Jag, Kaitlyn, Devyn och Chasidy åkte och åt efter skolan i torsdags, och gick i lite affärer och så. Sen i fredags åt jag på Buffalo Wild Wings. Just det, det var ju lite kul haha!
 
Så vi var på BWW: jag, dad, mom och Kenzie. Och kvinnan tog upp våra beställningar för dricka. Dad - beer, mom- nån beer, Kenzie chocolate milk och jag en Sprite. Sen frågade hon om vi ville att hon skulle se till att vi hade dricka hela tiden. Och isåfall vad. Så tittade hon på mig och frågade om jag ville ha nått (syftade då på alkohol) och dad sa typ: Haha ja det skulle hon nog, men hon kan inte.. Åh då brister servitrisen ut
"Oh!! Are you expecting????"
"Ähhh nej, jag är inte gravid... Jag är 17"
 
Haha så jag vet inte om jag ska ta det positvit för att jag tydligen ser äldre ut än 21 eller om jag ska bli förolämpad för att vara gravid.. Fast jag tänkte lite på det, och jag tycker nog åldern är vikigare, och jag hade ju en ganska baggy tröja haha....


Lördag var det Rivers and Spires. En festival downtown Clarksville med massa musik och sånt. Jag och Elian jobbade dock i ett bås med AFS. Catchade upp med några utbytis kompisar! Synd att man inte ser dem oftare! Sen på kvällen åkte vi hem till Bob för BBQ.
Sen när vi kom hem från Bob roade jag och Elian oss med att testa smink och frisyrer till prom, det närmar sig!!
 
Söndag kommer jag inte ihåg mycket från. Eller jo, vi åkte till Nashville och shoppade ju! Hur kunde jag glömma det! Hittade prom skor, smycken till prom, boots, och lite kläder! Yey!
 
Måndag solade jag haha, gjorde väl lite homework, Amber kom över för att hjälpa mig fixa lite med min prom dress. 
 
Igår, tisdag, så hade vi kör rep. Okej så lets just take a minute för det! Kören är sååååå fruktansvärt dålig att det är sanslöst! Jag skäms ju nästan alltså! Killarnas kör är dock värst! Jag trodde helt ärligt att de skojade.. men nej tyvärr inte. Sen är det typ 1000 solo-nummer av Seniors. Och det är som att titta på dåliga auditions i American Idol. Jag skojar inte ens. Så imorgon har vi konsert. Efter repet så hämtade Kaitlyn upp mig och Elian och åkte till starbucks för en study date. Sen när vi kom hem var Amber tillbaka med min prom dress och så åt vi, och jag introducerade henne till snapchat! Hoppas bara att hon använder det!
 
Sen idag, var jag med Kaitlyn och Devyn till kyrkan. Det var en ungdomsgrupp idag, så det var kul! Lite religiöst ibland för en svensk som jag. Men efter var det kul. Vi dansade och körde lekar och sånt. Och när jag säger dansar menar jag typ hip hop, daydancing (typ ni vet när man berättar en historia med dans) haha ja, jag vet att jag är dålig på att förklara! Men det var kul och alla går ju in för det "Leeeeets go giiiiiiiirl"
och just det! Pastorn var ju helt klart  #mancandymonday material!
 
Och nu har jag precis skrivit klart en uppsats inför imorgon! Så produktiv dag!
 
Ska försöka skriva lite varje dag istället för sånna här massiva inlägg. Men nu är ni i alla fall up to date!
 
Och ett grattis shout out till min underbara mormor som fyller år idag! Grattis mormor!!!!! <3

Harlem Shake!

Hej på er! Sa ju när jag kom hem från hawaii att jag skulle ladda upp vår Harlem Shake när jag fick den, så tänkte bara göra det nu! 
 

Beary Bear and Baseball

Halloj kära bloggläsare!
 
Tänkte bara uppdatera en snabbis om mitt liv här just nu!
Vädret här är AMAZING! idag var det runt 30 grader i luften! Så det är väldigt varmt och man börjar uppskatta ACn, även om vissa lärare går till överdrift när man kliver in i Antarktis på deras lektioner...
 
Så jag solar mest hela tiden, så fort jag får chansen, måste ju jobba på brännan inför prom som är nästa lördag!
Jag måste skriva ett inlägg om det sen, för det har jag ju helt glömt bort att göra!
 
Igår åkte jag med Kaitlyn och Devyn (min prom date btw) till Beary Bears för lite froyo, där vi träffade Derek och en annan kille, som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på hehe, sorry... Det var väldigt trevligt och skoj och sen bestämde vi oss för att åka till skolan och kolla på baseball matchen. Varken kan ju eller är så värst intreserad av baseball, ganska seg sport helt ärligt! Men det är ändå väldigt kul att sitta där i kvällssolen (och det är faktiskt fortfarande väldigt varmt) med massa folk från skolan och bara prata och hänga helt enkelt! Träffade mycket nytt roligt folk och fick även chansen att catcha up lite med några fotbollskompisar och så! Vi pratade prom, visade klänningar hit och dit och bara chillade haha!
När jag, Devyn, Kaitlyn och Derek skulle gå flög Katie upp och bah: Wait, you guys are matching, that's so cute! I have to take a picture of you guys! till mig och Devyn haha, kinda funny!
Så hon fick ta ett kort och så var hon nöjd haha!
Och sen släppte de av mig hemma, alltså så skönt att de har bil haha, och bor i närheten (Y)
Så det var en bra dag helt enkelt!
 

Från Beary Bear!

Old Chicago and Beary Bear

Hey yall!
 
Tänkte bara uppdatera er om min helg so far. I fredags så kom jag hem från skolan, städa lite och sen vid fem åkte jag och dad för att plocka upp Kenzie från dagis och sen åka och äta. Vi åkte till en restaurang som heter Old Chicago, pizza och pasta restaurang. Hade inte varit där förut men det var väldigt gott! Alltså det finns ju så sjukt mycket restauranger, får ju en ny upplevelse nästan hela tiden! Och så undrar man ju varför man inte åkt hit tidigare haha! 
Började ju då med cheese garlic bread, som tog väldigt lång tid... Så när det kom ut bad de om ursäkt och sa att de bjöd på efterrätten ,vilket i princip gjorde min dag! Sen åt jag pizza och avslutade ju då middagen med en gratis Cheesecake. Alltså jag är fullkomligt besatt av cheesecake, finns ju inget godare!

Så sen åkte vi hem, matkoma deluxe och så tittade jag lite på tv och sen skypade några timmar med Hedvig!
 
Igår var det sååå himla fint väder! Jag vaknade vid 11 /halv 12 och gick ut på altanen. Eller ja först gjorde jag mig lite frukost/lunch och sen gick jag ut på altanen och bara solade och lyssnade på country musik till klockan 2! Brände mig inte den här gången, fast det var Elians tur, hon ser nu mer ut som en tomat...
 
Sen släppte mom av oss vid Walmart runt 3, så vi strosade runt där, älskar att gå runt i Walmart och bara kolla på allt! Vi hade fått lite pengar och instruktioner om att handla lite till middagen också, så vi gjorde det och sen när vi var klara gick vi till Beary Bear, ett froyo ställe bredvid walmart. Alltså froyo är ju heaven on earth! 

Kan ju förklara för er som inte varit på ett froyo (frozen yogurt) ställe förut. Man tar en bägare, och sen finns det maskiner med olika saker och så fyller man bara sin bägare med vad man vill ha! Mixa och blanda hejvilt. Sen kommer man ju till det bästa! Toppingen! Det finns verkligen allt! Chocolate chips, alla möjliga sorters godis, kakor, frukt, nötter, kakdeg, cheesecake, och mycket mycket mer!
 
Min bägare idag bestog av dessa smaker på yogurten: cake batter (kaksmet), pineapple, strawberry och cheesecake. Måste säga att cheesecake och cake batter var bäst! Sen toppade jag med cheesecake, stora mängder av cheesecake, ananas, jordgubbar och twix. Alltså delish!
 
Sen blev vi upphämtade, åkte hem, lekte med Kenzie, åt middag och sen tittade jag på tv med dad, tills han somnade haha!

Min bägare!
 
sen belv jag så glad när jag såg denna på min iphone! för det är bara ett tecken på sommar!

Veckans Countrysång!



Här kommer veckans country sång. Den här spelas ganska flitigt på country kanalen på radion! 


Vardag

Hej på er! Ska försöka uppdatera mer frequently framöver! Även om det bara blir mer vardaglliga inlägg, jag vet inte ni kanske det tycker är kul att läsa sånt. 
 
Igår var det UNDER UNDER UNDERBART väder! över 30 grader och strålande sol! Så först var det då skola... Gick ganska snabbt dock, så det var ju skönt! Sen behövde jag vänta, för jag skulle tillbaka till skolan 10 i 5 och jag hann inte hem mellan. Så jag gick till the football field och track banan och satt på läktaren och gjorde min homework, solade, tittade på elian's practice men framförallt svettades! Herregud va varmt det var igår! Var underbart att komma in igen till AC! Så efter Elian's träning satt jag och pratade med henne och Angelica (som spelade i mitt fotbollslag) i ungefär en timme innan det var dags för mig att göra mitt jobb!
 
Som var att prata och visa folk vad vi gjorde i min Web Design class. Mrs. Teeter, min lärare älskar mig haha! No jk! Men det var lite awekward men kul ändå! Sen medan jag väntade på skjuts gick jag till softball planen och tittade på deras match ett litet tag och bara njöt av värmen, solen och ni vet stämningen på en match, oavsett vilken sport det är!
 
Måste säga att jag verkligen saknar att spela fotboll, eller nån sport över huvud taget. Det gör att man känner att man tillhör ett lag och den känslan är ju faktiskst underbar! Jag tror jag sagt det redan, men jag nämner det igen ifall jag inte gjort det. Jag har nu slutat med tennis. Jag tyckte att det inte fanns nån mening med det.
1. Jag var ju helt enkelt riktigt dålig...
2. Vi har bara ett lag, 14 spelare, två banor, och en coach. Vilket innebär att det är lite speltid och ingen riktigt coaching, eftersom fokus är på de duktiga spelarna. 
3. Missade så många träningar pga av sjukdom, hawaii och inställda träningar för dåligt väder.
 
Så jag kände att jag inte riktigt orkade spendera flera timmar efter skolan varje dag för att få slå 20 bollar och sedan agera bollflicka hehe... på den nivån var det ju... haha men jag är över det nu! ;)
 
Saknar bara lagkänslan och ha nått att göra!
Och NEJ, det finns inga andra sporter och track komer inte på frågan. Vill ju inte bryta mitt och Hedvigs heliga löfte, inspelat och dokumenterat på tåget till stockholm!
 
Idag var vädret något helt annat kan jag säga! Storm, spöregn, åska och blixt hela dagen! Inte jättekallt men betydligt sämre än igår! 

Jag och Elian blev kallade till guidence idag där vi träffade Barbara, vår liason från AFS. Hon kan prata. Jesus! Hon pratade bort hela vår period, alltså 40 min. och vi orkade väl lyssna de första fem haha. Men sen fick vi skjuts hem från skolan och åkte till Dairy Queen och åt en Blizzard, första för mig haha! Men mycket gott! (som en mjukglass med olika smaker och sånt! Tog en chocolate cake, vilket var choklad glass och chocolate cake och chocolate frosting!
 

Förra veckans country sång!


My Life In Instagram Pics!

Hej på er! Ska snart uppdatera mer om dagarna när min familj var här! Men för att inte halka efter så mycket så tar jag det mest aktuella nu! Helgen var underbar, och det tack vare vädret!! Helt underbart väder här nu! Idag var det 25-26 grader ute och sol! Och som svennen man är så utnyttjar ju man varenda liten soltråle till fullo!

Fredagkväll - underbart väder och perfekt för en springtur! Jag var riktigt duktig och sprang 5 km på ca 30 minuter, vilket är fantastisk för en lat utbytesstudent, som btw haar slutat i tennis! Blev ingen Björn Borg av mig tyvärr.... Men iaf, de senaste gångerna jag har försökt ge mig på en springtur har det alltid slutat med en promenad, så jag är glad att jag lyckades kämpa mig igenom min lilla runda (från helvet, alltså en raksträcka på mer än 2 km tror jag! Den är ju lagom kul, och sen avslutas det med några backar som känns som väggen när man sprungit 3 km redan! 

I lördags var det också underbart väder! Gick upp klockan 10.30 och gick direkt till altanen och solade och läste the notebook i några timmar! Var dock för lat för att gå upp och sätta på mig solkräm när det började brännas lite, så jag var ju som en tomat! På eftermiddagen så åkte vi till en promenadsträcka nånstans på andra sidan stan och promenerade, var väldigt fint! Men brännan känns fortfarande kan jag säga! Och due to brännan då så spenderade jag söndagen med att uppdatera bloggen och ta det lite lungt med solandet!
 
Idag var det dags för skola igen, dagen gick faktiskt ganska snabbt! och när jag kom hem så utnyttjade jag solen igen och solade i några timmar, denna gång ryggen då framsidan fortfarande är lite öm.....
 
Imorgon ska det till och med vara ännu bättre väder! Sol och ca 80 F vilket är ungefär 27 grader! Inte helt fel kan jag säga! Högsommar för en svensk ju!
 

Fredag efter min springtur!

På promenix på lördagen!
*
Idag efter skolan!

Color Run

Titta på den här först!


Så det här är vad vi förväntade oss! Lots of fun och färg flygandes och allt sånt! Men tror ni att det var som i den här filmen....

Japp det var det! det var hur kul som helst!!

Vi gick upp tidigt, typ vid 6 eller så och åt god frukost som mom gjort! Bytte om till de linnen vi gjort dagen innan!
Och sen vid sju åkte jag, Elian, mom, mamma, pappa, Matilda och Maja mot Nashville för the color run! Loppet började nio och vi kom dit vid åtta ungefär och gick till the shop för att uppdatera våran outfit och köpa lite sovenirer! Något som är vikitgt i såna här lopp är att man är roligt klädd! Ni skulle sett vissa människor alltså!! Men stämningen var på topp, alla var taggade och hade klätt ut sig för det här! All in! verkligen! 


Innan loppet, innan shopen

i kön till shoppen, haha älskar tjejen som photo bombed den här bilden!

Efter shoppen, redo för att springa loppet amerikanskt vis! Tutu kjolar är ett måste på såna här events! Och så amerikanskt som det kan bli!!

Sen ställde vi oss i kön till startlinjen, vilken var otroligt lång! Vi köade i säkert en halvtimme och hade rört oss 10 meter och vi hade hundratals meter till starten. Sååå vi bestämde att vi behövde gå på toa, som conveniently var bredvid startlinje, och sen råkade vi tränga oss in där istället... Haha smartaste draget ever! Sen var det inte långt kvar tills det var vår tur! De hade en DJ vid starten och musik på hög volym, alla dansade och vissa hade redan börjat slänga färgpåsarna vi fått! 
 
här är från bron ovanför oss innan starten, pappa fick agera fotograf. Kan ju nämna att det var ca 15000 personer som deltog! 

Så för att förtydliga så är det ett 5 km lopp, som man springer i downtown nashville. Under loppet passerar man 4 färgstationer som man blir fullständligt dränkt i färg, ett pulver de slängde över oss. Sen under vägen kan man få färg på sig från personer som öppnar sina färgpåsar som man fick i början! Sen i slutet öppnade alla sina påsar och man var dränkt i färg, och det var liksom ett stort dammål! färg överallt!!


mom, Sandi och mamma


Matilda

Maja

Fotograf

Matilda, Maja och Matilda

Mom, Elian och Sandi

Mom, Elian och jag

Svenska familjen minus paps

Jag med blåa tänder och unibrow... hey sexy...

Jag och Maja


hippie...


Alltså, loppet var såååå himla kul!! Alla var så glada och stämningen var verkligen på topp! Roligaste loppet jag nånsin deltagit i! Och i amerika är det liksom ingen som bryr sig om hur man ser ut, så the outfits är crazy och man är inte rädd för att prata med främlingar som i sverige! Man blev fullständigt covered i färg under loppets gång och för att inte tala om i slutet! Efter loppet så var vi med i en Harlem Shake! Det här är den bästa videon jag kunde hitta från det dock!



Det var iaf väldigt väldigt kul! Sen "tvättatde vi oss" och åkte hem för att fixa i ordning för kenzie's easter party! 

Det var basically ett gäng småknattar som målade ägg, studsade studsmatta, letade påskägg. Och inte som våra påskägg, där man får ett med godis i, utan vi pratar över 200 ägg, typ som ett verkligt äggs storlek med godis i! Alltså när vi la ut det på gräsmattan, var det mer ägg än gräs haha!

Spring break!

Update: Har fixat videon!


Hej mina trogna bloggläsare! Ni läser fortfarnade min blogg trots att jag är hemskt hemskt dålig på att uppdatera!

Det hände ju lite intressanta saker på springbreak som var inte nu den här veckan som varit men veckan innan det!
 
Jag började mitt spring break med att vara sjuk i några dagar och spenderade därför tiden sovandes eller tittandes på Prison Break! Så det var ju inte jättespännande... Sen på fredagen så åkte jag Elian och Mom in till Nashville för lite shopping! Började i the mall och sen åkte vi till Urban Outfitters och sen för att äta på Silly Goose, det var dock ca 2 timmars väntan för bord så vi åkte till Burger Up istället, men vi gick inte ens in för kön var lång! Så tredje gången gilt, vi åkte till Pei Wei och där fick vi plats! Och gott vare! Sen åkte vi tillbaka till the mall för att möta upp dad. Kenzie hade ingen barnvakt, så de fick bytas av. Han skulle iaf ta oss på bio! Vi stötte på Margherita också, en utbytesstudent från Italien. och vi såg GI Joe i 3D och den var väldigt bra enligt mig och Elian, dad var inte så imponerad dock haha! Kände också att det var dags för the american movie experience... så jag köpte en large popcorn och en large soda!
hade väl ätit ungefär 4 cm ner efter filmen var slut haha! Och drickan var jag helt seriöst tvungen att användda två händer när jag skulle dricka!
 
Efter filmen åkte vi hem, den var väl kanske halv 1 när vi kom hem! Som vanligt shoppat alldeles för mycket! Det var en väldigt bra dag, rolig och trevlig med Elian, mom och dad! Så när jag kom hem gick jag direkt till mitt rum för att dumpa mina shopping fynd! När jag kom in i mitt rum såg jag en grön resväska! "Va konstigt! Stoppade jag inte undan den från Hawaii! Har någon tagit fram den igen" tänkte jag, sen såg jag mer saker, som definitvit inte tillhörde mig! Hjärtat slog nu lite hårdare och jag gick ut i vardagsrummet där jag nu tittade på min familj från Sverige!!!!!!!!!! Mamma, Pappa, Matilda och Maja satt där i soffan i mitt vardagsrum i Clarksville, TN!!! Kan inte säga vad jag tänkte, för jag kommer helt ärligt inte ihåg! Men ta en titt på den här! Och säg till mig om ni inte kan se den! 

 
Måste jag säga att jag blev överraskad?! Hade ingen aning ju! Ni är så sneaky allihopa hahah! För tydligen visste ju alla utom jag! Hedvig du var duktig på att hålla hemligheten när vi skypade onsdagen före haha! Och Elian lyckades otroligt bra! För jag sa till henne ungefär en vecka innan min familj kom, att det kändes som att de skulle komma! Men hon lyckades övertyga mig om att så inte var fallet! Och när mom åkte hem och vi gick på bio med dad så åkte ju hon i själva verket och hämtade min familj på flygplatsen!
Fick också veta att jag fått många hintar, och känner mig ju fortfarande lite dum att jag inte uppfattade dem, så jag fick en blond-stämpel!
 
Men jag var så glad att se dom igen! Maja och Matilda sov i min säng, och det blev både varmt och trångt så jag spenderade natten på golvet haha! I de 4 timmar jag fick sova för vi skulle upp ganska tidigt på lördag morgon för vi skulle vara med i ett Color Run!! 

REUNITED <3

RSS 2.0