Lovisa In The US

Spacing!

Haha roligaste och pinsammaste saken hände idag! Jag satt på bussen påväg hem från skolan, hade hörlurarna i öronen och ganska hög volym, var dessutom upptagen med att sitta och kolla igenom gamla bilder och sms från innan jag åkte, så jag var väl i min egna lilla värld så att säga... Så rycks jag liksom tillbaka till verkligheten av att tjejen bredvid mig knackar mig på axeln och säger "var inte det där din bus stop?" 
Jag tittar mig lite förvirrat omkring och inser då att jag just missat min hållplats. "Jo det var ju det...."
 
Så när Ms Lisa (busschauffören) stannar nästa gång fick jag lite pinsamt (med många ögon på mig) gå fram och säga att jag minsann missade mitt stopp.... Hehe men hon är jättesnäll, så hon sa till en middle school kille att han skulle få gå lite längre idag.. Så hon släppte av honom tidigare och svängde tillbaka på min väg och släppte av mig utanför mitt hus! Även fast jag sa att jag kunde gå! Haha kände mig såå lyckad...
 
Sen när jag skulle gå av bussen ställer sig Sydney upp och ropar "Lovisa, somnade du????" högt. Så om det var någon själ som missat att jag hade spacat lite så fick de ju veta det nu!

Men om man ska se det positivt så behövde jag ju inte gå nånting, blev ju avsläppt utanför dörren ;)
 
För övrigt har jag nu inte många dagar kvar till Hawaii! Taggar till 1000! och jag får ha det i tanken när jag ser alla era härliga sportlovsbilder på instagram! 

The Oscars!

Hello guys!
Jag tänkte bara göra en snabb uppdatering! Igår och idag har vi vart på jakt efter en prom-klänning! Och jag har nu hittat en! :D bilder kommer sen!
 
Sen har jag även gjort min läxa... och nu sitter jag framför tv:n och tittar på The Oscars! Lite stolt att det var en svensk som fick ett pris! Per Hallberg, sound editing av Skyfall! Sen blir man ju bara helt förälskad i alla fina klänningar, min prom klänning känns ju liksom som ingenting jämfört med deras!! 
 
Nu ska jag återgå till Oscars! Höres imorgon! Har lite frågor jag ska svara på! 
 

 

Ny kategori!

Har nu lagt till en kategori i menyn till höger! Veckans Countrysång! Där kan ni hitta alla country sånger jag lagt upp hittils!
 

Veckans countrysång!

Så veckans countrysång är Every Storm by Gary Allan! Spelas mycket på radion just nu! Haha vet inte hur många som uppskattar min lilla sång varje vecka, men jag vet att du gör det papi! Så ska fortsätta med det ;)
 

Förra helgen - ett besök från North Carolina

Hej på er! Ska nu äntligen ta och berätta om min förra helg när Hedvig kom och hälsade på mig!
Vi åkte till flygplatsen på kvällen för att hämta upp henne, men åkte och åt lite middag och så först. Sen väl på flygplatsen blev det ett lite tårfyllt och väldigt glatt möte! 

Vi åkte hem, pratade och pratade och pratade! Alltså jag vet att vi skulle hålla oss till engelska, men när vi var själva blev det ändå svenska! Alltså såå fruktansvärt skönt att kunna prata svenska! Allt flyter ju på så himla underbart och man har ju alla internskämt och sånt!

Reunited! och AMERICAN POSE #1. 
 
Lördagen var vi hemma på förmiddagen, tittade på pitch perfect och gick på en promenad! Och ja man får väldigt konstiga blickar från förbi åkande bilar... För man kan väl inte bara vara ute och gå utan nån speciell anledning, det är ju det man har bilen till!!?? 
På kvällen åkte vi till Nashville och tittade på en kinesisk klassisk dans och sång konsert. Alltså de var ju väldigt duktiga och så.. men jag fredrar lite mer up tempo såå jag råkade väl slumra till där i nån halvtimme... Men jag var iaf inte ensam om det, mom gjorde likadant :D
 
när vi kom hem tittade vi på min julklapp från maja! Sunes sommar! HAHAHA vilken rolig film!!
 
Söndagen bestod av starbucks och sen BBQ hemma hos oss på kvällen! Vi körde cup sången från pitch perfect x antal gånger och vi lärde dem att spela plump, och jag spelade fruktansvärt bra måste jag säga! Alla raster i skolan har gett resultat!
Sen körde vi ju såklart dans spelet som liksom är ett måste på alla BBQ kvällar! Och lek med Kenzie såklart!

 
Måndag bestog av heldag av shopping, och då menar jag heldag! Vi åkte in till Nashville vid 9, och sen hämtade mom upp oss från the mall runt 4.30 och vi åkte downtown för att äta innan det var dags för en ny konsert! Vi åt på old spaghetti (svåraste ordet någonsin att stava till) factory vilket resulterade i food baby deluxe! Sen åkte vi för att se Drumline Live. En drumline konsert, med marching band, sång och dans! Riktigt riktigt bra var det!
 
De plockade upp en kille från publiken som skulle vara med och framföra My girl av The Temptation och jäklar va duktig han var! Överraskade alla! Och hela stämmningen var så härlig. Alla klappade händer och dansade under hela konserten och det var såndär rikigt amerikansk gospel kyrk-stämning!
 
Sen var det bara att åka hem och sova för på tisdagen var det dags för skola! Hedvig fick följa med till skolan för att jag har världens snällaste rektor. egentligen är det förbjudet att ta med nån till skolan, men han bah "självklart får hon vara med"
Så det var kul att visa henne Rossview, även om skolan alltid kommer vara skolan, och det finns ju likson en gräns på hur roligt det kan vara...
 
Sen på em/kväll åkte vi åter igen in till Nashville för att äta på Silly Goose och sen fika på Ugly Mugs. Kan väl bara säga att kvällen var mycket mycket trevlig med väldigt god mat och mycket skratt!

  • Finaste inredningen i Silly Goose
  • Godaste maten med de konstigaste kombinationerna av smaker
  • Mysigaste och roligaste fikan på 6 månader på Ugly Mugs
  • Och även sämsta märkningen av skålar
  • Duktiga att stjäla mat från småbarn
  • läskigaste tavlorna
  • och sämsta tyskan
Lite minnen jag kommer ta med mig från den kvällen!
 
Sen släppte vi av Hedvig på flygplatsen! Så nu ses vi om ca 4 månader igen! Men tiden kommer gå såå snabbt! Och jag hade en underbar rolig helg!!

In school

Hey yall!
I'm currently in school, at my web design class and I'm finished with my project to build a web site and have quite some time left over. And since the key board here misses the last three letters in the swedish alphabet it's easier for me to write in english. 
 
I have been so terribly bad at updating my blog lately, and I apologize for that! Once again I'm gonna try to get better. Not only for you guys, but also for myself to have as a memory to look back at. 
 
It's crazy how long I've been here now! More than six months! Can you imagine!? I surely can't! The time just keep running away from me and it's almost scary how fast it's been. I mean, February is almlost over, I'm going to Hawaii in about 2 weeks and after that we have spring break and easter and then it's prom and I supose next time I blink it's time to go back. I don't feel ready to go home yet though. I still have so much more to experience and do! But people ask me how I feel about going home, if I'm ready to leave America. I don't know. It's gonna be totally amazing to go back and see everybody again and eat KEBAB (something that I have been craving for weeks now!!!)  But at the same time it's gonna be aweful to leave everybody here, so I'm torn! 
 
Last weekend Hedvig was here! That was FANTASTIC! And I will write a post about that, I promise! We had sooo much fun and it was amazing to see each other again after 6 months! 
 
Gonna wrap this up now and just comment on the crazyness I feel about the new exchangestudents that's going this year! It is unbelievable that it's almost your turn. It feels like yesterday I was waiting for my turn to go! reading A LOT of blogs. I will try to be a better blogger for you guys too. So tell me what you want to kow, maybe you would appriciate a guide/tips page. 
 
Okay, I guess i'm just mesmerized about how fast the time pasts, well except from the classes that seems to wanna take FOREVER! But only 15 minutes left now then it's time for choir... </3

Pep Rally!

Hej på er! Idag var det ett pep rally i skolan, så alla lektioner var lite kortare än vanligt, skönt med tanke på att den här veckan har varit huuur lång som helst!
 
Så under 7th period var det pep rally och då går alla till gympasalen och s börjar allt med nationalsången och sen skolans kampsång. Sen dansade the dance team och the cheerleaders gjorde deras rutin och sen var det lite presentation av seniors spelare i basketlaget, wrestling laget, the dansteam och cheer. Sen var det ju lite hejarramsor och tävling mellan freshmens, sophomores, juniors och seniors. Stämningen är verkligen som en film, är sååå himla häftigt!!
 
Och just det höll ju på att glömma att det var värsta slagsmålet i sophomores läktaren precis innan pep rallyt började. Då menar jag slagsmål, det var flera lärare och rektorer som fick springa upp och killen vägrade typ och ge upp, de var två vuxna män som fick hålla fast honom och tillslut fick coach Lambert (the football coach) bära/slita ner killen från läktaren, fick veta sen av Attiya eller nån att de hade behövt sätta handcuffs på honom. Så det var ju väldigt intressant att se haha! Och alla var ju typ galna runt omkring också, alla stog upp på lektarna och skrek och när coach Lambert typ burit honom ut från the gym så applåderade alla, haha sen började nationalsången. Spännande dag i skolan helt enkelt!
 
 
 
Det här pep rallyt hade vi även ett till cheerleading lag, bestående av killarna då! Haha de är crazy!:D Och jag vet att kvalitén är sämst och att jag håller för fingrar lite då och då, men man får ju som sagt inte ha telefonen i skolan, och jag ville ju inte att de skulle ta den ifrån mig och bli uppskriven med detention, så man fick ju försöka gömma den lite! 
 
Och för att göra det hela ännu bättre, så ska vi snart åka och hämta Hedvig på flygplatsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kan inte ens beskriva hur excited jag är!!

Veckans countrysång!

Kör veckans countrysång redan nu!
 
Dierks Bentley mina damer och herrar. Han blev nominerad till en Grammy i år också.
 


För att följa lite Grammy tema nudå, så lägger jag upp en annan sång av Blake Shelton, även han Grammy nominerad i år. Gillar den här sången bättre en den andra. Vad tycker ni?
 
 

Blake Shelton på Grammys 2011, med Miranda Lambert

Dierks Bentley

Soccer. US - Scotland

Så igårkväll var vi i Nashville och kollade på The US national team mot Scotland. Damer. Det var en bra match, inte så bra början dock, men de bättrade sig och i slutet var det riktigt bra! De är himla duktiga måste jag säga! Det var väldigt roligt fast kallt som sjutton. Även med min USA scarf och skumgummi-finger. Matchen spelades i Nashvilles football stadium, där Tennessee Titans spelar, SJUKT STORT!!!
 
Och USA vann med 3-1!! :D
 
Bilder kommer när det fungerar att ladda upp!
 

Happy Valentine's Day!

Hej allihopa! Hoppas ni hade en bra alla<3dag!
Här borta, där ingenting är lagom, var det stort! I skolan var det nästan mer teddybjörnar än människor haha! Nej men vart man än tittade såg man folk med teddybjörnar, och då i alla storlekar... Och blommor, choklad, ballonger och kort! Några skåp var dekorerade, love was in the air helt enkelt..
 
Under 4th period sände de exit 8, skolans tv-program, och under förra veckan kunde man köpa floralgram och spela in en valentines hälsning. Så de delade ut blommor under 6th period och exit 8 sände ut hälsningarna. Vissa var riktigt roliga och andra var riktigt söta! Sen fanns det ju såklart det riktigt cheesey ones!
 
 
Under 5th period vilket är culinary arts gjorde vi inte så mycket, de hade lagat mat till lärarna under förra perioden och vi hade städ duty. Så vi städade upp i köket, sen hade vi typ 40 minuter när vi kunde bara sitta och prata eller vad som helst. Så det var ju väldigt bra! Sen när lärarna var klara fick vi gå dit och städa, som belöning fick vi då äta resterna på buffén! Mycket gott! Kyckling, ris, bröd och en cup cake american style! Så lunchen kunde ju inte vart bättre!
 
Sen hade vi bara två lektioner kvar och de gick hyfsat snabbt. Sen var det tennis, jättefint väder ute också, vilket gjorde det hela ännu lite bättre. Så jag passade på att sola benen lite, för just nu gör det ju nämligen nästan ont i ögonen när jag ser ner på dem, och jag vill ju inte att människorna på hawaii ska tappa bort mig i sanden....
 
Men back to tennis. Alltså jag är ju fortfarande ganska värdelös... Men det är ändå lite kul. Och jag hoppas att jag utvecklas sådär ganska hyfsat snabbt iaf. Om inte kommer jag bli en väldigt bra ball girl....
Och tjejerna i laget är väldigt snälla och speciellt coachen! Mitt nya smeknamn är då Sweden. Så man får ju höra "Way to go Sweden" "good job sweden" osv.

Sen tränar vi bredvid fotboll (soccer) killarna, som nu tydligen vet vem jag är också. Så även de ropar på mig haha! Jag är numer Sweden, men jag menar jag har ju blivit van vid att heta olika namn, Lovisia är då ett av dem..
 
Sen kom dad och hämtade oss och vi åkte hem där rosor väntade i mitt rum och sen kom mom hem med en liten present, med alla<3dag godis och ett fint kort och ett presentkort på starbucks! Thank you! Love you!
 
Öppnade ju också mitt paket från min familj i Sverige! Tack tack, ni är så söta såå! Jag ska följa reglerna också! Älskar er!
 
Och nu ska jag ta och städa upp i mitt rum, imorgon kommer nämligen en efterlängtad gäst hit! Woho!! Ska åka och plocka upp Hedvig på flygplatsen imorgon kväll och sen väntas några otroligt roliga dagar med massor av roliga planer! :D :D :D
 
Så min dag har helt enkelt varit awesome på alla sätt och vis! Är så glad att jag har så många underbara människor i mitt liv! LOVE you all!
 
det fungerar inte att ladda upp bilder nu, men de kommer!

Tennis

Hej på er i kalla sverige!
 
Idag började tennis säsongen och det gick ju liksom lite som förväntat av en nybörjare. Bollarna flög lite högt och lågt, bokstavligt talat alltså! In i nätet och så lite utanför hela tennisbanan ut över stängslet, men ibland överraskade jag med en boll över nät och in på banan! Tummen upp på den!
 
Nej men det var kul, fast jag har ju en hel del träning att göra! Satsar på topp 9/10 (ja utav 14 tjejer) för då får jag nämligen en träningsoverall haha!
 
Det enda jag inte gillade var att man behövde vänta så mycket, och det faktum att jag faktiskt inte kan spela tennis. Några av tjejerna var rikigt duktiga! Men jag tycker nog ändå att det gick hyfsat för att vara första träningen! Coach Bryant visade de två andra nybörjarna hur man servar och lite sånt och jag gick dit själv och ba' skulle du kunna visa mig med haha. Så jag tar det som ett gott tecken, att jag inte ser så fruktansvärt dålig ut.
 
Men det kan nog bli kul! Tjejerna i laget verkar snälla, jag känner redan några från fotbollen och några från klasser. Men nu förväntar jag mig en öm arm imorgonbitti... Och sen är det ju mer tennis imorgon såklart!
 
Sen fick jag ett riktigt kul mail idag också!
http://www.belousa.com/downloads/Program_Hawaii_2013_mar_9.pdf 
 
och Alice jag öppnade din låda, TACK! <3 <3 <3 

Veckans countrysång!

 
hej igen! Den här sången är väl en hel del country, kom och tänka på den för att vi sjöng karaoke på kören i fredags och den här sången var en av låtarna som spelades. 
 
Hela den här skolveckan var lite konstig, alla juniors hade writing assesments och därför var schemat lite konstigt, jag hade två lektioner varje dag i teatern, där vi tittade på film, skönt! Fast veckan har känts jäkligt lång i alla fall. På fredagen hade vi en kort dag, vilket var himla skönt. Igår var vi in till Nashville och shoppade lite, köpte lite sommargrejer till Hawaii! Igår var det precis en månad kvar till Hawaii, och precis 6 månader sen jag flög från Sverige. Kan ni tänka er att tiden har gått så fruktansvärt fort! Det kan inte jag!
 
Men jag taggar inför sommaren och Hawaii som bara den! Ska bli så underbart kul!
Fast först har jag en fullspäckad vecka framför mig!
Den här veckan som kommer börjar tennisen, nervöst är det, eftersom jag liksom aldrig spelat tennis på rikigt. Sen på onsdag ska vi åka in till Nashville och kolla på fotboll. US damlaget mot Skottland, ska bli såå kul! Och sen, det bästa av allt. På fredag kommer Hedvig hit! Galet att träffas efter 6 månader! Ska bli så kul!
Vi ska bland annat se på två konserter i Nashville, ha mello-kväll och be att  SVT play fungerar och fika såklart! 
 
Så min kommande vecka ser lovande ut!
Idag ska jag chilla lite mer och ladda upp för en ny spännande skolvecka........

Och min kompis från Italien skrev detta på facebook som cracked me up!

What people think about my weekends:
omg she's in America, she can go everywhere with her friends coz everyone has a car!!! Omg se's so lucky!!!!


How my weekends are: 
-what did you do today?
-uhm...well I took a shower
-....oh....
 
Ikväll är det Grammys galan på tvn också, så då ska jag sitta bänkad, med min frysna cheesecake som jag gjorde här om dagen! Hoppas er helg var lyckad och att söndagsångesten inte är allt för falig. Ska försöka bättra mig på bloggen också, lovar!
 

Skypade med denna lillasystern för nån dag sen!


Bokade min flygbiljett till Hawaii också! Närmar sig!


Och åt frukost på Starbucks igår!

What's up!

Hatar den hälsningsfrasen btw! Vet liksom aldrig rikigt vad jag ska svara... Står liksom där och känner mig dum... 
 
Hahah anyways... igår kväll var jag på skolan och kollade på basket och idag har jag varit med Catelynn och Elian på IHOP (International House Of Pancakes) Det är nämligen internationel pancake day! Och det firades ju såklart med gratis pancakes på IHOP. Vi väntade i säkert 40 minuter på ett bord. Men gratis är gott!
 
Väldigt trevlig kväll, och vi träffade Amy, Becca och Dakota på vägen ut hahah, fler än oss som var sugna på lite gratis mat helt enkelt!
 
Nu har jag suttit och tittat på Pretty Little Liars. Är helt såld på den serien, och läxfri kväll är ju en garanterad netflix kväll!
 
Och var även duktig och var ute och sprang idag, men jäklar va jobbigt det var! Fast det var varmt och skönt ute! Konstigaste vädret här i TN. De senaste 3 veckorna har vi hunnit med allt från snö till 20 grader!
 
Och bara 10 dagar kvar tills Hedvig kommer hit nu!!!!!! är jag excited eller vad??? :D:D
 

Super Bowl

Super Bowl var i söndags och vi åkte hem till Bob och Leah för att titta på football, eller reklamerna! och äta såklart!! Mycket mycket mat!
 
Ravens spelade mot Los Angeles San Francisco 49:ers..om ni ville veta, är dock inte jätteintresserad av football,(uppenbarligen, om jag inte ens fick till rätt lag hahahah) men reklamerna var roliga! För er som undrar vad jag snackar om, så sänder de det allra bästa reklamerna under super bowl. Det kostar nämligen miljoner miljoner dollar att köpa en reklamplats! Sen var det ju ganska händelserikt när strömmen gick. Det var det enda min facebook visade!
 
Helt ärligt har jag inte mycket mer att säga om det, väldigt kul att ha upplevt det i USA dock! :D

Winterfest!

Hallå hallå :) 
I lördags var det dags för winterfest! Det är alltså en dans på skolan. Man har homecoming, winterfest och prom (om man är senior, eller ja utbytesstudent)
 
Så vi gjorde oss redo, måla naglar, locka håret och allt sånt, sen kom Jasmine och plockade upp oss. Vi åkte och lämnade hennes syster at the mall och jag sprang in, eller ja sprang är väl kanske att överdriva... haltade in med mina Steve Madden skor, som var otroligt smärtsamma! Pratar mig själv in till att tro att jag bara behöver gå in dom först. Och att gå i the mall i den klänningen och skorna var nog det värsta. Alla, då menar jag ALLA stirrade. Men det är väl förståligt när det vanligtvis är sweatpants och flip-flops som gäller.
 
Sen åkte vi till O'Charlies för att äta, vår plan var Olive Garden, men det var smockfullt. Även O'Charlies var fullsatt med en väntetid på typ en timme. Verkade som hela Clarksville hade bestämt sig för att gå ut och äta just den lördagen. Så vi tog då till plan C och åkte till Rafferty's, fick vänta ett litet tag innan vi fick ett bord, men den som väntar på nått gott.....
 
Så vi åt ganska snabbt eftersom vi redan var ganska sena.. Tidsoptimister som vanligt.... 

Så när vi betalat åkte vi mot skolan, klämmde på mig mina plågor på fötterna och gick in till skolan. De hade dekorerat superfint! Såg ut som i filmerna ni vet! Fast tyvärr var det ju inte jättemycket folk där så det var ganska tråkigt! Så efter en sådär 5 minuter bestämde vi oss för att åka därifrån. Så vi alla åkte hem till Jasmine och spelade dance central istället haha! Mycket roligare, men fortfarande glad att vi åkte dit så jag fick ta in den där filmkänslan!
Sen skjutsade Jasmine hem oss igen vid halv 1 och det var den kvällen! Lyckad med andra ord, trots att själva dansen var rätt lame....
 
 

.....

hej på er!
Ska berätta om winter fest och super bowl, men just nu sitter jag med 50 frågor som ska besvaras tills imorgon i us govt så....
 
Var även på basket matchen idag också :) 
 
Haha sämsta inlägget på länge, men men!
Godnatt/godmorgon

Snapchat!

Hej alla kompisar i Svea-rike, och i andra delar av världen för den delen! Jag tycker att alla ni som har snapchat kan lägga till mig, lovisaoden

Vore ju jättekul!
Tack för mig för idag! God natt! <3
 
 
 

TGIF

OKEJ BÖRJAR MED ATT SÄGA ATT DET FINNS EN HEL DEL NYA INLÄGG HÄR NEDAN! SÅ TITTA PÅ DEM FÖRST FÖR ATT GÅ I RÄTT ORDNING! HAR VARIT DUKTIG OCH KOMMIT IKAPP NU!
 


Thank God It's Friday!
 
Starting this post by saying Happy Birthday to mom!! 
 
Vi var hos Sandi och Will som bjöd på födelsedagsiddag; lasange och sen cupcakes till efterrätt! Mycket smarrigt!

Dagen annars har varit väldigt bra faktiskt! Alla mina klasser var roliga idag, eller ja nu ska vi ju inte överdriva kanske, skulle väl inte kategorisera Algebra II som roligt, men som tur är har jag en bra och rolig lärare i den klassen! Love Coach Greene! 
 
På kören hade vi karaoke och Jeanette i den klassen är så rolig tjej! Hon gick crazy och började dansa och sjunga, haha dagens höjdpunkt!
 
På culinary så hade culinary 2 lagat paella, så vi fick äta av det också! Älskar att jag har culinary innan lunchen!

Sen i 7th period (US History) så hade vi sagostund, bokstavligt talat! Haha älskar Coach Sensabaugh, han är bästa läraren! Han hade skjutit undan alla bänkar och lagt ut filtar i mitten av klassrummet och så beordrade han oss att ta av oss skorna och sätta oss på filtarna! Alla bara stirrade på honom först haha, "like are you serious?"
Och japp det var han haha! Så där satt vi allihopa på filtarna som små dagisbarn! Och han är såå rolig! Han började typ asgarva och tog fram sin mobil och bah "I have to take a picture of you guys, you are too cute!"
 
Sen läste han en barnbok för oss, fast med politsik mening, skriven i samband med Andra världskriget som vi nu ska börja jobba med, ska bli intressant och ganska skönt eftersom jag redan vet en hel del om det!
 
På måndag så ska vi få tillbaka våra benchmarks (ett prov) som vi tog i US history, och om alla får mer än 30/50 (vilket dock är högst otroligt) så ska vi ha ett pizza party!! Gotta love Merica!
 
Älskar alla lärare här! De är så personliga, typ pratar om sitt privatliv och man har så mycket bättre kontakt med dem! Och de kallar alla för typ sweetie och baby och sånt! Så underbart härliga!
 
Något annat med high school... Kan sammanfatta det med ett ord. DRAMA!
Alltså de senaste veckorna har varit galna! Massa bråk typ haha och det är alltid något som händer! Nån broke up, en annan är gravid, eller har åkt iväg för att gifta sig. En annan har rökt på inne på toaletten och sen har vi nån som är i court för nått. Haha det tar aldrig slut! Intressant, lite som i filmerna faktiskt!
 
Imorgon är det dags för Winter Fest. Ska ut och äta med en grupp innan dansen och så. Har dock hört att den här dansen är tråkig, men det är ändå värt att gå dit tycker jag, jag menar om det är astråkigt kan man ju gå hem, då har jag ju liksom iaf försökt! Så det kommer förmodligen uppdaterng imorgon eller på söndag! Och just det på söndag är det Superbowl! EXCITED!!!!
 
Och idag är det inte långt till Hedvig kommer hit! 13 dagar! YEY!!!!!

hittade den här hos Sandi och Will också! Kändes som hemma! :D

Onsdag och Torsdag!

Nu är ni uppdaterade om förra helgen! Så de senaste dagarna har jag gått i skolan,, exotic jag vet!
 
Men vi åt på IHOP ytterligare en gång i onsdags, denna gång tog jag Swedish Crepes!
 
 
Sen åkte vi och handlade! Hittade den här!
Ja ser ni storleken på den här! Mtn Dew är förresten en sjukt god dricka! Tror dock inte att vi har den i sverige, eller har jag fel?
Så den här storleken finns alltså på drickaburkarna, och det värsta är att även energidrickor som red bull finns i denna storlek! Hyper....
 
Sen igår så hade jag och Elian bestämt oss för att baka en födelsedagstårta till mom, men det är ju ganska svårt att göra det till en överraskning om man bor under samma tak, så vi pratade ihop oss med Amber (som är typ väldigt duktig på att baka för den delen) och hon sa att vi kunde vara hos henne! Amber är moms kompis för er som inte vet det:) Så hon kom och plockade upp oss på kvällen runt 7-tiden och vi åkte hem till henne och började baka! Eller ja hon hade gjort själva tårtorna och sen fick vi ett lager var att dekorera. Vi körde lite crazy stile och gjorde en helt egen design och sen bara satte ihop dem!
 
Det var jättekul! Älskar att baka och dekorera saker ju och vi hade så himla kul! Och resultatet blev jättehäftigt!!
Se här!

Det här är då mitt lager! Och i bakgrunden kan ni se Amber's. Hon gjorde rosor! Blev ashäftigt!

COOL VA??? Visst blev den alldeles underbart unik och häftig!
 
Sen skjutasade hon hem oss igen en först svängde vi förbi Taco Bell! Galet att jag inte hade ätit där än! Så första gången igår, och det var ju supergott!
 
Så vi satte ut tårtan på bänken (och nej tårtan förstörs inte, det finns så mycket kemikalier i den iaf så hehe ;) ) och skrev en lapp och la fram presenterna så mom kunde se det imorse när hon vaknade! Vi passade också på att städa huset, duktigt och snällt va? :)
 

Last Weekend! Circus

Okej inlägg #2

På söndagen tog jag det lugnt, kollade på pretty little liars hela förmiddagen (kan säga att netflix och en bra tv serie är farligt beroendeframkallande)
 
Sen vid 3-tiden åkte vi mot Nashville för att gå på cirkus! Jättekul! Kommerinte ihåg när jag var på cirkus senast! Kommer bara ihåg att jag har varit på cirkus med morfar, och att clownen satte sig i hans knä eller nått sånt! 
Så det var kul! De hade elefanter och tigrar, lejon, hundar, åsnor och gymnaster, trampetsartister och allt vad det är! Vissa saker var bara sjuka också!! Som dessa kvinnor tillexempel! De hängde alltså i håret! Det var bara sjukt, och jag kände hur ont det måste göra!!
 
 
Sen hade vi ju galningarna på motor cyklar!
 
Kvällen var rolig! Gillar att gå på cirkus! och det var ju liksom coolt att gå på circus american style, alltså inne i Bridgestone Arena och inte i ett kallt cirkustält på rocklunda parkeringen! Och det var mycket häftiga effekter och sånt! Och sen såklart funnel cake och nachos! 
 
Och dagens roligaste händelse som cracked me up var Elian och Kenzie gick till hoppborgen innan cirkusen började, jag mom och Paige gick till våra platser. När de kommer tillbaka berättar Elian att de var inne i hoppborgen och hon såg en liten tjej stå i ett hörn och gråta. Så hon gick fram till tjejen och frågade varför hon grät.
-"I pooped myself"
- "eh okay, eh......." 
Haha vad gör man i den situationen, glad att jag inte var i hoppborgen iaf!
 


Last weekend! Cossfit

Okej så jag har ju en hel del catching up to do! Delar förmodligen upp det i olika inlägg dock!
 
Så jag börjar med förra lördagen! 
Vi gick upp tidigt och lämnade huset vid 7-tiden! Ja eller jag gick ju upp mycket tidigare än så, för Kenzie sov i min säng och hon är morgonpigg haha! (och bra på att ta upp en hel säng! hur kan en så liten människa ta upp så mycket plats??) ;)
 
Så vi åkte mot gymmet och vi var där mycket tidigare än alla andra för mom skulle hjälpa till med registreringar osv. Så jag fick i uppgift att skriva på whitboarden, alla olika levels. Rikigt stolt över min handstil faktiskt, men blev väl sådär lagom imponerad ver mig själv när jag såg att jag hade skrivit armbat istället för abmat, det är det som händer när man sätts på jobb för tidigt på morgonen!
 
Iaf så var jag i nybörjar nivån, tacka f*n för det! Det var 30 squads, 20 situps (fast mer som fällkniven), 10 push ups  X3. Alltså det låter kanske inte så farligt! Och jämfört med vad mom och de andra gjorde var det ju inte det heller. Men för en tjej som mig som inte har rört sig så direkt jättemycket den senaste tiden var det alldeles fruktansvärt jobbigt! Kunde varken gå eller andas dagarna efter på grund utav en fruktanssvärd träningsverk. Känns fortfarnade kan jag säga, en vecka senare!
 
Så vi var där i några timmar, träffade en tjej från Australien. Hon var 18 och jobbade som Au-Pair här i Clarksville så vi ska se om vi kan hitta på nått att göra, det enda är att hennes dialekt är värre en sydstatsdialketen, kunde kanppt höra vad människan sa!

Vad mer, eventet var bra! Mycket folk, bara tjejer såklart! Och det hela öppnades med nån liten cermoni och några kvinnor berättade deras historia och sånt på såna där pappersbitar ni vet, med musik och sånt. Mycket känslosamt och mycket amerikanskt enligt mig, men det var fit gjort! Och vissa människor som tävlade i de högre nivåerna var ju grymma!!! Herregud så starka! 
Men det hela var ju ett välgörenhetsevent och man kunde bland annat klippa sig där och donera håret till peruker till cancer sjuka barn, det gjorde mom! Völdigt fint gjort, hade också gjort det om det inte vore för att mitt hår äntligen börjar ta sig!
 
Vi åkte väl hem vid två-tiden och svängde förbi Wendys och åt lite skräpmat! Tycker jag att vi var värda! Börjar bli så amerikansk också, dubble cheeseburger och french fries! Och drickan vi beställde var medium size, men motsvarar kanske dubbel storlek av Sveriges stora dricka!
 
Så vi gjorde oss klara och sen vid fem-tiden åkte vi till Nashville, mom släppte av oss at the mall och jag och elian shoppade i några timmar medan hon var på nån middag/fest. ÄLSKAR shoppingen så mycket!!
Är helt ärligt shopaholic! 
Jag menar jag kommer liksom på ursäkter för att köpa saker! Har nu mer 3 klänningar till bröllopet i Texas (som dessutom är i slutet av maj) Hur många klänningar kommer jag ha innan dess må tro?
 

och ja om det är någo engelska expert här som lagt märke till felet på min shirt, så kan jag bara berätta att vi gjorde fyra sånahär och varje bokstav för sig, så jag glömde liksom bort ett S ;) Det här var alltså våra tröjor som vi hade på "tävlingen"
 
 

Förra veckans fredagslåt! Och denna veckas!

 
Okej, seg som vanligt då, men här kommer iaf förra veckans och veckans låt! Åtminstonde på en fredag den här gången haha!
 



RSS 2.0