Lovisa In The US

Living in the movies!

Okej jag är ledsen men det får bli imorgon! Detta är vad som händer om man skjuter upp saker (note to self)
 
Kan väl snabbt nämna att det idag var 3 fights i skolan! En på morgonen, som ALLA pratade om hela dagen, missade tyvärr själva slagsmålet dock... Och en till utanför bussarna på väg hem, såg åter igen inte själva slagsmålet men jag hörde det allt haha! Och det var liksom som i filmerna! Alla i bussarna hängde ut genom fönstrena och folk liksom flockades runt de som slogs! Och det tredje vet jag inte ens om det tog plats, men ryktet säger att det gjorde det, fast jag skulle nog säga 2 fights idag iaf! 
 
Sen var jag på basketmatch! Amerikansk film nummer 2. Tyvärr förlorade både tjejerna och killarna, fast killarnas match var mer spännande! Alltså jag älskar att titta på basket! Så himla kul sport!
 
Och nu ska jag plugga US govt. antar att det är det som klipps ur de där high school filmerna....
 
Så håll ut kära läsare! Imorgon! 
Och tack tack tack mammi för det oväntade brevet!
 
Och det kommer ju vara morgon när ni i sverige läser det här sååå........
 
GRATTIS MIKAELA!!! :D <3

Lite funderingar...

Hej igen och förlåt för att jag är en dålig bloggare.
 
Jag har lite att ta igen, men det får helt enkelt bli imorgon!
Men för att återfå (är det ens ett ord?) eran trust så får ni se en lista med lite topics!
 
  • Cross fit & Mall - Lördag
  • Chill och Circus - Söndag
  • Veckans låt (eller ja det blir ju förra veckan)
  • Lite om winter fest som är på lördag!
Låter det bra?
 
Är det något ni vill veta? Om skillnader och likheter, kulturkrockar eller skolan eller vad som helst! Säg till så kan jag se vad jag kan göra! Kanske ska ha en omröstning på klänningar inför winter fest?
 
Men som sagt mer imorgon!
 
Idag har jag bara varit i skolan, checkade av 3 prov, och ett till imorgon! Fick tillbaka mitt mattetest idag också, oops! F... Och jag som tyckte det gick så bra, så det bevisar ju bara hur bra intuition jag har gällande prov. Men men, det var ju bara ett, eller ja jag failade förmodligen det jag tog idag också...
 
Och jag känner hur min hjärnkapacitet sakta förtvinar. Alltså bara det att jag inte ens vet om förtvinar är ett ord! Är det? Min svenska börjar helt ärligt köra i botten! Det kanske ni har märkt. Blir ju ständig svengelska och jag skojar inte när jag säger att jag numer måste använda google translate fast åt andra hållet. sjukt. Som sagt känner hur hjärncellerna evakuerar en efter en, dag efter dag! Min high level thinking består nu mer av att skriva en uppsats, ett stycke, och dessutom tycker jag att det känns lite jobbigt jämfört med bubble sheets med multiple choices och sant eller falskt, eller matching. Börjar ju känna lite oro för att komma tillbaka till tvåan, där skolan faktiskt kräver någonting av dig, lite sådär nyanserat...
 
Ja det var väl dagens mest välutbildade tankegång. (och än en gång satt jag nu ihop en mening på svenska som förmodligen är lika obegriplig och dålig som den låter)
 
Får nog anamma smeknamnet jag fick av min US Govt. lärare. "BLONDIE"
 
Godnatt Amerika,
Godmorgon Sverige, hoppas eran dag blir underbar!
 

Getting Ready For....

..... Crossfit tävling som är imorgon! Heter Redefine Beautiful och är en crossfit tävling för tjejer/kvinnor på moms gym imorgon! Så det ska bli kul! Spenderade kvällen med att göra tröjor inför imorgon, men det får ni se imorgon! :D 
 
Duktig jag var på att klämma in ordet imorgon!
 
Just det! Det var snowday idag! :D:D Jag menar, det var ju lite isigt ute!! Love 'Merica! Jag missade nämligen 4 prov! Yey!!
 
Nu ska jag sova, Kenzie ville sova med mig, så jag har henne bredvid mig, så jag får passa på när jag kan ;) Fast vi ska ändå åka hemifrån klockan 7.15!! Önska mig lycka till!
 
 

IHOP

Hey guys!
 
Idag har jag checkat av en annan sak på måsten i USA. Vi var nämligen och åt middag, eller Brinner som det kallas (breakfast for dinner) på IHOP (International House of Pancakes).
 
Jag tog en New York Cheese cake pancakes. Alltså 1. Jäklar va gott och 2. Jäklar va mycket mat! Det var fyra pannkakor med grädde, jordgubbar och cheesecake bitar i sälva pannkakan! Jag orkade äta två, och då var det mat koma deluxe! Alltså förlåt, men inte konstigt att det är så mycket övervikt i amerika. Portionerna var ju löjligt stora!! 
 
But over all! Very delisious, hope we will go there again soon *hint, hint mom* ;)
 
Hittade också Swedish crepes på menyn, eller pannkakor som vi då säger, med lingonsylt! Tyckte det var lite kul! Jag gjorde pannkakor (svenska) igår, och Kenzie är ett fan av dem! Stolt svensk.. haha men vilket barn tycker inte om pannkakor liksom, det är ju idiotsäkert! 
 
Sen gjorde jag min läxa, duktig tjej.. Men det finns risk för isregn i natt/morgonbitti, så jag ber till Gud att det blir en snow day! Jag har nämligen 4 prov imorgon, i English, US govt, US History och Math, som jag inte är rikigt föreredd i.... SÅ PRETTY PLEASE, SNOW/ICE-RAIN OR WHATEVER!!!
 
Okey, that's all, good night!
 
 

HELVETE!

Okej, så något fruktansvärt hände igår kväll!!
 
:'( :'( :'(
 
men tack och lov så är det bara baksidan, så det går ju att dölja med ett skal (Y)

AFS Mid-Stay Orientation

Hey y'all!!
 
Had the most awesome weekend ever! Insåg precis att jag skrev på engelska....
 
Iaf. Hade en alldeles underbar helg! Började ju som sagt på fredagen med talangshow och sen bowling på lördagen, enda nackdelen var ju dock att jag bröt min nagel på tummen. Typ på hälften, ni vet så det gör sådär löjligt ont.
 
Sen på söndagen gjorde jag lite läxor, skypade med familjen i Sverige. Fick veta att min gammelmorfar dog i fredags. Han skulle blivit 99 år i sommar, så det känns ju jättejätte tråkigt! Hoppas ni mår bra därhemma, tänker på er! 
 
Sen bakade jag och mom cup cakes som vi tog med oss till lägret. Åkte hemifrån runt klockan 3 och kom till Nashville runt 4. När vi kom dit så packade vi ur grejerna i bilen och la in dem i ett rum. Vi bodde i ett Christian Family Life Center eller nått liknande, mitt i downtown Nashville. Sen gick vi till Wildhorse Saloon och fick en lektion i line dancing.

Anna, Elian och jag
Elian, Paola, Christa, Anna och jag
 
Upplevelser man måste vara med om i Tennessee:
  • Line dance - CHECK
Här är en väldigt dålig film, men men.... Ni fick ju liksom vara med på upplevelsen på nära håll..
 
 
Sen gick vi vidare till en restaurang och åt pizza. Och sen tillbaka till kyrkan (måste då tilläggas att kyrkor här och i Sverige är inte rikigt samma sak, det är liksom inte så att vi sitter i bänkar som i domkyrkan under nån ängel eller kors, det är ju mer som en lokal, som en skola eller vad man ska säga)
 
Så vi hade själva orientation där man utvärderar året so far och sånt och pratar om problem och achievements. Ganska långtråkigt men ändå skönt att ha det, man får liksom veta hur alla andra har det och ofta har man samma problem. 

Sen på kvällen så åt vi lite snacks, pratade och tittade på pitch perfect! Lägg tyngden på PRATADE! Alltså oj vad vi kan prata! Orden tar liksom aldrig slut! Har fått så oerhört bra och nära vänner innom AFS, känns som man kännt dem i en evighet även fast man faktiskt bara har träffat dem 3-4-5 gånger. Och vi har så roligt tillsammans! De är liksom min tredje familj nu! 
 
Något annat utbytesstudenter är bra på är att (förutom att äta och prata då) TA KORT! Väldigt roligt!

Love these guys!

My amazing Italians Margherita and Paola

Me and Isabelle from Germany

Anna from Norway and Elian

My wonderful Christa

Movie time

Så här sköna sängar hade vi dock............ Ja ni ser rätt inga alls!
 
Men jag sov ändå bara i 3 timmar, jag och Christa låg och pratade fram till tre på natten och tittade på människor som gick hem från baren (iklädda boots och cowboy hat såklart!)
 
Sen ringde det helvetes alarmet klockan 6, och helt seriöst det ringde i 10 minuter utan att någon stängde av det! Och vi skulle gå upp 7! Sen stängde de av det, jag somnade om för att sedan vakna en halvtimme senare av väckarklockan igen! Irriterande som....
 
Sen gjorde vi oss klara för att klockan 8 gå mot ett deli och äta frukost. Deli Dave's blev det och amerikanskt, breakfast burrito och juice. Sen när vi var klara hade vi en scavanger hunt genom downtown Nashville, alltså en tävling där man ska hitta landmärken typ, så vi såg Capitol Hill, Memorial War Museum osv. eller ja såg och såg. Våran volontär och en utbytesstudent var väldigt competetive och rusade fram, medan man själv agerade turist och skulle hinna ta kort i farten, gick ju sådär så det får bli ett annat tillfälle att turista. Dessutom var det otroligt kallt!!
 
Men vi vann ju! Och vi lyckades övertala våra volontärer att vi ville ha starbucks så vi gick dit och fick det, till och med förlorande laget.... Så mycket för den vinsten och förlorandet av turistkorten....
 

WE WON......
Underbart med starbucks och sol!
 
Sen klämde vi in oss i bilar! Och ja vi lyckades verkligen klämma in oss! Jag, Christa, Jessica, Anna-Lena, Paola och Elian klämde in oss i ett baksäte på en bil. och inte en american size bil. Så vi åkte mot ett Women's Shelter för att volontärarbeta där.
 
Det var alltså ett hem för hemlösa kvinnor och deras barn. Det var väldigt intressant och lärorik upplevelse! Lite små creepy också. Många av kvinnorna var "mental ill" som de som jobbade där sa. Det var kvinnor som inte tagit de bästa besluten i sina liv. Tyckte så fruktansvärt synd om barnen man såg. Vi jobbade med att servera mat och ta undan brickor. Inte lika kul som det låter. De fick bara en bricka var och ett glas med is-te det var det liskom. Ingen påfyllning eller nått och maten var liksom som hundmat. Och ni ska veta hur många som försökte lura oss genom att byta plats eller ta undan brickan och säga att de inte hade fått nått. Det var ett uppvaknande. Man insåg liksom hur bra man har det! Dessa kvinnor har ingenting och tvingas leva såhär för att ens klara sig, och jag menar det är ju fantastiskt att det får gratis mat och husrum även om det är väldigt dålig kvalité, men det är ju tyvärr det bästa som går att erbjuda.
 
Här är då bilen vi lyckades klämma in oss i:


Och dessa kläder var vi då tvugna att ha på oss när vi jobbade!

heeeeeey sexy lady...

och efter... Lagom trötta!!
 
Men sen åkte vi till Farmers market där vi blev upplockade av mom och hon släppte av oss på the mall, så vi gick runt och shoppade lite, tog en paus på starbucks och sen åkte vi hem och nu ska jag gå och lägga mig, klockan är 9 och imorgon är det skola igen! Ska göra klart lite läxa först dock.... Sucks!
 
Men nu, här är en film jag klippte ihop!

Okej, det var alltså blandade känslor haha..
 
Men summan av kardemumman, helgen var mycket lyckad! Fick umgås med undebara människor och skratta tills jag fick ont i magen! Så glad att jag fick lära känna dem! Love them all!

Och hörrni, om jag inte får nå kommentarer på det här inlägget som tog mig typ två timmar att skriva vet jag inte vad jag tar mig till!
 
Puss på er!
 

Fredag och Lördag

Halla'
 
Igår (fredag) så var jag på ett möte för tennisen. Trodde att det bara var lite info och sånt men jag är nu uppskriven i laget, eller ja jag måste ju klara av try outsen först. Vi börjar träna den 11 februari och kommer träna i några dagar innan tryoutsen! Och det är ju en jäkla tur eftersom jag då inte är ett tennisproffs, eller ens i närheten av en tennisspelare! Så jag hoppas ju innerligt på att jag kommer med i laget åtminstonde! För det skulle ju vara himla kul att spela och framförallt att få ha tenniskjol och såna fina träningskläder!
Men som blivande tennisspelare så måste jag först införskaffa mig ett racket....
 
Men det kändes iaf bra, coachen verkar rätt så bra och tjejerna i laget verkar också snälla! Är excited!
 
Sen på kvällen mötte jag Molly, Rachel och Jasmine och tittade på Rossview Talent Show! HImla bra var det, blev rikigt imponerad! Och det är kul att gå på skol event! Det är det som är det bästa med high school! Man träffar så mycket människor och det är sån spirit! Blir basketmatch på tisdag förmodligen! :)
 
Men tillbaks till talent showen. Den var ca 2 timmar och det var lite blandat, allt ifrån sång och dans till gymnastik. Och det finns många talangfulla människor på min skola indåg jag!
Filmade litegrann, sen tog minnet i telefonen slut...... Antar att jag helt enkelt har agerat turist en aningen för mycket.
 

Det här är Cory och en sophomore som jag inte kommer ihåg namnet på.. Men de var jäkligt bra iaf!


Och det här är Kyusok!
Och det här var finalnumret, Kyusok och Grace och sen alla deltagare till Gagnam style! En sång som skolan har gjort mycket med under 2012. Varje torsdag visas Exit 8 på skoltvn och det är ett program med filmer och info och sånt av skolans tv-klasser. Det brukar vara roligt och de har haft nån video när de lärt några lärare dansa till den låten, de har haft människor som hoppat fram när de ska ställa frågor. Det var det roligaste! Människorna trodde att de skulle svara på frågor till en superhero trivia men istället hoppade en människa upp bakom en pappersfigur och skrämde livet ur dem! Mrs Joosse och Mr. Sensabaugh vart otroligt rädda iaf! 
Anyways, under hela kvällen visade de såna roliga klipp och sånt! Mkt lyckat!

Och insåg att ni förmodligen inte förstår ett ord av vad jag pratar om, men men... Iaf så tog min telefon slut på minne i denna film som ni kunde se.. mkt synd.
 
 
Och idag så skypade jag med Hedvig, tittade på senaste avsnittet av Greys och sen åkte vi och bowlade, jag förlorade tack och lov inte! Men jag vann ju heller inte över min 4-åriga lillasyster så jag har väl lite att träna på...
 

Hahaha funniest picture! Wonder what she's thinking (What the heck r u doing sissy?) Haha cutie!


Amber, Elian and I



Imorgon så är det dags för mid-stay orientation i Nashville! Kan inte fatta att man redan är halvvägs! Helt sjukt ju!! Men förtst har jag lite läxor att ha tag i! 

Veckans countrysång!

Okej här kommer veckans country sång! Cruise by Florida Georgia Line! Enjoy! Börjar tycka om country mer och mer!

 
Håller också på att skriva ihop ett inlägg om de senatse dagarna! 

En annan dag i USA

Hej på er!
Har egentligen inget speciellt att skriva om, men just nu har jag gjort klart US history läxan och ska ta tag i US government läxan. Tittar på American Idol också, gillar dock inte nya juryn med Nicki Minaj och Mariah Carey, asdryga ju! Och lite mycket snyft-tv som du skulle sagt mamma.
 
Skolan var lite som vanligt, hade ett matteprov som gick ganska bra. Sen hade jag web design, roligaste ämnet! 
Sen kör och sen us government. Efter det hade vi culinary arts och vi lagade pasta carbonara, en kille skar sig i fingret och svimmade.. mest ineressanta på hela dagen haha... Sen hade jag engelska och us history. Skolan här är väldigt samma sak varje dag, så därför skriver jag inget om det. Men om det är något ni undrar om så får ni gärna fråga.
 
Imorgon ska vi förmodligen på skolans talant show, ska bli jättekul!
 
Och just det! Jag har så noll koll på vad som händer i skolan typ. Tydligen hade det varit nån försäljning av t-shirts med Mr Martin på magen och Have A Nice Day! på ryggen. Oj vad jag hade velat haft en sån! Mr Martin är en av rektorerna och den absolut trevlgaste och gladaste människan jag NÅGONSIN mött, därav tröjan!
Missade homecoming tröjan och warfield tröjan också, så nu har jag sagt till Catelynn att säga till mig varje gång de säljer en tröja haha!
 
Och just det! Det är ett möte för de som är intresserade av att spela tennis imorgon efter skolan så ska väl gå dit och se hur det ser ut, så får vi se om det blir nått eller ej:) 
 
Nu ska jag återgå till läxorna, min varma choklad och mina kakor som jag bakade idag! 
Hörs senare!
 

me and Catelynn on the bus!

No school tomorrow!!

YEY!!!
Ingen skola imorgon! Det ska bli dåligt väder med ice storms och sånt, så ingen skola imorgon! Lycklig!
 
Har också passat på att göra om lite i designen på bloggen, vart trött på den gamla! Vad tycks?

Från sommar till vinter

Ja ni, vädret är bra konstigt här! Förra veckan sprang jag ute i linne och shorts och nu är det väldigt kallt! Eller ja väldigt kallt för att vara här då! (-1 , -2 grader)
 
Vart nyss early dismissed från skolan, en timme. För vädret kommer bli värre i eftermiddag. Det ska bli icestorm här i kväll/natt och fingers crossed att vi är out of school tomorrow, lärarna trodde det!! 

Vi började ju skolan två timmar senare också! Såå skönt! Men fett ovärt att ens gå dit idag när vi missade 3 timmar! Men bättre än en lång dag!
 
 
Synd att basketmatchen blev iställd ikväll dock, hade varit kul! Men den är rescheduled så det är lungt haha!
 
Och de två försenade timmarna imorse spenderade jag med att skypa med Hedvig, som var i skolan och hade haft finals och nu dötid. Ska bli så kul när hon kommer hit och får vara med i min skola! :D
 
Och något annat jag är super excited över är HAWAII!!
Det närmar ju sig!
 
Och en sak till... Jag hade en såndär jobbig stund idag när jag insåg att jag inte kom på det svenska ordet för abusive! Kommer fortfarande inte på det! Får bli en google translate på den! Är inte det sjukt!
 

Update
 
Misshandlande var det ja! kom inte på det för mitt liv! 
 
 

att två timmar kan göra så mycket

Hallou
Idag var skolan 2 timmar delayed pga flooding! Så alla lektioner var 30 minuter! Underbart! 
Fick nyss veta att vi även har 2 timmar delayed imorgon pga isiga vägar! YEY!! Ber för att skolan ska vara stängd helt dock, bara att vänta och se!

 
Tydligen är amerikaner (som bor i södern) urusla på att köra bil när det är isigt oc hsnö, så då stänger skolorna igen! Lite skillnad mot Sverige! Tänk om vi skulle ha snowdays!

Anyhow, skönt var det iaf, kunde ta det lungt i morse, gjorde smoothie och rostade mackor gjorde lunch och allt utan att stressa! För att gå upp 1 och en halv timme innan jag måste gå till skolbussen för att kunna ta det lugnt om man går upp klockan 7, men inte klockan 5!
 
Fick också veta idag att Hedvig får följa med mig till skolan, fick godkännande av rektorn, så det ska bli så kul att visa henne Rossview! :D
 
Nu ska jag fortsätta titta på massa roliga video klipp innan jag tar tag i läxorna!
 
Det här klippet är väldigt populärt och omtalat här just nu!
 

GRATTIS HEDVIG!!!<3

Såå, idag är det min kompis Hedvigs födelsedag! Vi har känt varandra i... ja hela livet! Började redan på dagis, vi lekte varje dag och varenda helg. Kokade ihop vatten och socker på leksaksspisen, spelade sims i oändligt många timmar, köpte godis och fick utegångsförbud!
 
Minnerna är oräkneliga och ovärdeliga! Det är helt otroligt att vi fortfarande är så bra kompisar! Och om vi skulle räkna timmarna vi pratat bort skulle vi nog räkna än! Och alla samtal från oroliga föräldrar efter ca 2-4 timmar efter träningarna! Men vad kan jag säga vi har mycket att prata om! 
 
Jag är också otroligt glad att vi på nått sett går igenom den här upplevelsen vi är med om nu tillsammans! Att kunna skypa och snapchata och facebooka, ah de e guld värt helt enkelt! *Redneck dialekt på den*
Har hjälpt mig igenom många tuffa tider här och ibland bara gjort tråkiga stunder mycket mycket roligare. Vi har ju liksom bevisat att man kan äta frukost tillsammans även via datorn.
 
Och jag räknar ner dagarna tills du kommer hit och hälsar på! Det ska bli sååå jäkla KUL!! Vi ska bara göra massa svenska grejer, som att promenera och fika, en matlagningskurs kan jag nog klämma in också haha!
 
Såå glad och tacksam över att vi träffades när vi var små och att kontakten alltid förblivit så bra! 
Så jag önskar dig den bästa födelsedagen man kan ha! <3
 

Veckans sång!

Okej, ger upp med fredagssången, det får bli en sång i veckan bara! Förmodligen på helgen då!
  
 
Ska snart åka till the mall och gå på bio med Elian, Jasmine, Rachel och Molly, några tjejer från skolan :)
Ska bli jättekul! Sen imorgon blir det läxor som gäller! Mindre kul....
 
Och idag var vi på Fort Campbell, militärbasen som ligger här! SJUKT stort var det! Det är precis som en stad, med affärer, gas stations, skola, hus, burger king osv. Min värdpappa jobbar där så det var kul och se! Väldigt annorlunda från Sverige, där en militär knappt existerar!
Har lite bilder, fast de är på Elians kamera, så får ladda upp dem en annan dag!
 
Och bakade kladdkaka idag också! Sååå gott! Har inte ätit det sen jag lämnade sverige! Kan ni tänka er, 5 månader utan kladdkaka! För det är faktiskt hur länge jag vart här nu!
 
Och det är sjukt varmt här idag och igår! 70 degrees, runt 21 grader! Så idag gick jag i linne och shorts och satt ute på altanen och lyssnade på musik i linne och shorts klockan 5 på kvällen, skillnad mot Sverige! Fast nästa vecka ska det bli kallt igen!:( 

Var ute och sprang igår i linne och långa byxor, det var för varmt!
 
Ha en fortsatt bra helg go' vänner!

Basketball game!

 Okej så igår var jag och tittade på Rossview - Clarksville High i vår skola! Jättebra match! Först spelade tjejerna och de var ju överlägset bra! Vann med 49 -19 ! Sen spelade killarna, väldigt spännande match och resultatet var fram och tillbaka om ledningen! Men vi vann tillslut! 

Det är under matcher som man verkligen märker av high school spiriten! :D Med cheerleaders och allt!
Spelade in lite under matchen och danslaget i halvtid!
 
 



Sleep over

Okej, hej på er har varit jättedålig på att blogga nu på senaste tiden!
 
Men det har inte hänt så mycket, i förrgår var jag dock på en sleep over hos Raíssa, my girl från Brasilien, hon åker hem idag! Kan ni fatta!! Hon var bara här för ett halvår, så glad att jag är här i ett år! Tiden går så fruktansvärt fort!
 
Iaf... tänkte jag skulle berätta om sleep overn. Det var som sagt hemma hos Raíssa
Vi var väl runt 18 pers, två amerikaner och resten utbytisar! Jättekul att träffa alla utbytesstudenter igen! Man kommer så nära allihopa, lätta att prata med och roliga människor! Amerikanerna var väldigt snälla de med förrresten!
 
Vi pratade mest, men kollade på film och ÅT såklart, amerika amerika! Gick väl och la oss klockan 6 på morgonen, och sen åkte vi hem vid runt 1-tiden! Riktigt rolig kväll, natt och dag! :D
 

Förra veckans fredagslåt!

Okej, sveriges sämsta bloggare just nu! Men förhoppningsvis kommer det ett inlägg eller två imorgon eller på onsdag! Topics: Flygbiljetter, sleepover och basket match!
 
Men jag glömde ju bort veckans fredagslåt förra veckan, slarvigt av mig....
  
 
 
Men här har ni iaf, Rascal Flatts, igen... På fredag blir det nått nytt kul! 

1 januari 2013

Skrev det här på facebook idag, tycker det beskriver mitt år lite grann!
 
I really hope everybody had a great nye and a great year 2012. My year was quite an adventure. It started on August 9 when I boarded a flight that would take me to the other side of the world. Well, with delayed flights and hours and hours of waiting in Paris first ofc... 

In 2012 I left everybody I love, my friends and my family, my life. Everything that I knew anything about. I was lucky to have my friend with me on the long travel from Sweden to New York, and lucky to get to know new amazing people on our long and exhausting travel. 
But in New York MY adventure started, I was heading to Clarksville, a town I didn’t know existed a couple of weeks earlier. I was going to attend Rossview High School and live with the Poelkings. That was about the information I had, but I didn’t hesitated.
I’m proud of myself and what I accomplished in 2012. I’ve been growing as a person and have gotten to know amazing people not only from the US, but from all around the world! I also have two families now! one in Sweden and one here. 

This year has been the most challenging for me so far, but also the most incredible! I am happy I took the chance to do this and I am happy that my 2012 will be a year to remember.

Happy New Year!

GOTT NYTT ÅR!

 HAPPY NEW YEAR!
Idag, eller ja igår blir det ju.. förra året, så började jag dagen med att skypa med mina fina kompisar från Svearike! Var med på ett hörn under hela middagen haha! Gud vad saknaden kan vara stor ibland, skypade i 4 timmar och grät lite grann och skrattade! Men det var skönt att få prata med dem igen! Love u girls! 
 
Sen hjälpte jag till att göra en cheese cake, hehe mixa en färdig påse med mjölk och in i kylen! 
Gjorde mig i ordning, åkte hem till Bob och Leah och åt middag, dansade (standard har det blivit) tittade på live sändningarna från New York, Times Square och gosade med Chopper (en liten vovsing) och såg nedräkningen och sånt!
 
Nyårsafton var väldigt väldigt annorlunda mot hemma, inga raketer å fyverkerier inte.. Hoppas ni hade jäkligt kul iaf! Och hoppas ni får bästa året so far! Nytt år, nya möjlgheter (i år igen)
 
Ska försöka fixa ihop nånting om året som varit, kommer förmodligen upp på bloggen de närmsta dagarna!
 
Puss och kram!
 

RSS 2.0