Lovisa In The US

The christmas tree


före

under

efter

How to pick the perfect christmas tree...

Hey y'all! 
Idag har vi varit och picked our christmas tree! Vi åkte till en tree farm först men den var väl lite B skulle man kunna säga.... Så vi åkte vidare mot en ny och den här var mycket bättre! Så det fanns ganska stort utbud att välja bland! Jag hittade våran julgran, och den är väldigt fin!! Sen grillade vi korv över en eld och jag lyckades först tappa den och sen bränna den och spilla varm choklad över hela mig, lyckad dag helt enkelt!
 

is this it?

låt mig presentera vår julgran! Liten va?

tree hugger

or what about this one?

or maybe this?
 
Ni får se bilder på granen sen när vi dekorerat den också :) förmodligen ikväll.

Fredagens countrysång

 
 
Okej ni trodde väl inte att jag skulle glömma veckans låt! Den här är från gruppen Rascal Flatts, och den här låten var med i filmen Bilar. Och det var den här gruppen jag var och såg på i konserten i Nashville för några veckor sen:) Enjoy!
 

Thanksgiving och black friday!

Hej på er! Igår var det thanksgiving och det firades ju såklart med en massa god mat!! 
Jag vaknade runt 10-tiden av att matilda ringde mig på viber, sen gick jag upp och hjälpte mom att fixa lite med maten och så. Vi åt lite lunch vid 11-12 tiden och sen gick jag och tog en dusch innan vi skulle äta den rikiga thanksgiving middagen! Mycket mat, god mat! Efter det satte vi oss ner och planerade för black fridayshoppimgen! Alltså vi var såå excited!! och ringade in saker vi skulle köpa och skrev ner vilka affärer och vilka tider som gällde för alla olika affärer och gjorde ett schedule och allt, crazy!
 
Så vi åkte till Toysrus först, vi åkte hemifrån runt 19 och jag och Elian åkte till ToysRus för att checka av den listan, affären öppnade 8 och kön när vi kom dit gick runt huset! Alltså helt sjukt va mycket folk! Tror vi kom därifrån vid 9.30. Mom åkte direkt till target och ställde sig i kö där när hon släppte av oss på toysrus, target öppnade 9, men hon var så mycket snabbare så hon var klar samtidigt som oss. Efter det åkte vi till K-mart och tog hand om nästa lista. ingen kö ör att komma in eftersom den affären också öppnade vid 8pm, men kön när man skulle checka ut var oändlig! Efter det var det Kohl's som stog på tur. Den öppnade 12 och nu var väl klockan 11pm.  Men kön var redan lång, så vi åkte och ställde oss i kön för det, vi turades om att stå i kön medan de andra satt i bilen. Tur att det kom förbi en liten lastbil som sålde varm choklad och kaffe!! Klockan 12 öppnade iallafall affären och mom har rutin på det här kan jag säga, vi hade alla saker på listan innom tio minuter när vi kom in! Men sen lämnade vi sakerna med mom och gick runt och tittade lite, och sen ställde vi oss i kön för checkouten! OÄNDLIG!! Alltså har aldrig sett så mycket folk förut!  Helt sjukt, och man sprang runt som en galning för att hitta sakerna och människor skrek typ till varandra.. "Got the blue one, take the next" osv. 
 
Efter det åkte vi hem, och kom hem runt 2.30 på natten. Men vi hade mer saker på listan, men affärerna öppnar vid olika tider, och vi hade en affär vid 6-tiden, så vi gick inte och la oss. Jag och Elian satte upp min lilla julgran som jag köpte och lyssnade på julmusik och åt äppelpaj och drack varm choklad och spelade monopol tills dad kom in och frågade om vi fortfarande ville åka. Och japp, vi åkte väl hemifrån vid 5.30 och svämgde förbi starbucks och sen vidare till the mall och JCP. Men när vi kom dit hade det vi skulle ha redan tagit slut, men vi gick till old navy och jag köpte löparbyxor, en löparjacka och ett träningslinne. Var så trött efter det här laget. Dad skulle in till Home Depot men jag stannade i bilen, och jag somnade nog till i en timme... Men vi kom väl hem vid 8.30 -9 och sen jag jag och la mig och vaknade väl vid 14.30. Så min dygnsrytm är väl lite knasig just nu! Men det var det värt! Alltså helt sjuk upplevelse! Även om jag visste att black friday är helt crazy, så förstog jag nog inte hur mycket folk det skulle vara! 
 
Och jag köpte bra saker! Lite julklappar, som jag inte tänker skriva ut här. En gitarr köpte jag, en liten julgran och lite pynt, en tavelram, blankie och lite ljus och annat dyligt! Men bilen var helt fullproppad när vi åkte hem! Helt helt fullproppad!! Men det var väldigt, väldigt roligt, och en så häftig, amerikansk upplevelse!
 

sötaste lilla Sammy!



making a plan
och här är den!

redo för  black friday shopping!!


kön till toysrus, lika lång bakom oss och ingången är på andra sidan huset!


inne i k-mart, kaos!


Okej bara för att ni ska förstå galenskapen så ska ni se bilder på kön till Kohl's klockan 11.30pm (öppnade 12)
och för att ni ska få ett bergepp om hur det såg ut så har jag ritat en lite karta åt er! snällt va!
 

min fina lilla julgran som står i mitt rum och gör tillvaron så mysig!


otroligt smickrande bild på mig som dad och elian tog när jag slummrade till nån timme i bilen efter att ha vart vaken i 24 timmar.... men jag bjuder på den...
 
 

Shopping

Hej igen!
 
Idag har jag varit sååå himla slösaktig!! Köpte alldeles för mycket, ALLDELES för mycket! Så efter black friday så blir det köpstopp!!
 




här är lite av det jag köpte:)
 

Mina senaste dagar!

Hej på er! 
Har fått lite skäll för att jag är så dålig på att uppdatera, och det är bra det, för jag vill ju göra det så ofta som möjligt men jag har helt enkelt inte fått arslet ur vagnen...
 
Men det får bli ett inlägg för att sammanfatta de senaste dagarna! och från och med nu så ska jag försöka hinna med ett inlägg varje dag! Hur låter det EK2a? ;) 
Men då måste ni också bli bättre på att kommentera, för man får liksom ingen motivation annars...
 
Förra veckan så bakade jag en tosca kaka, de tyckte verkligen om det, och den blev verkligen lyckad! Så två dagar senare frågade min värdmamma mig om jag kunde baka en som hon kunde ta med till jobbet. Bakade 3 innan den blev okej, och då var den fortfarande torr.... varför ska det alltid hända?
den lyckade!
 
och samma kväll som mitt bakningsfiasko så gick vi på premiären av twilight! Asså såå bra ju!! Och sjukt hur mycket folk det var där! Tror de visade den i 11 salonger eller nått sånt, och kön för att komma in var utanför dörren! Och vi fick typ parkera på en jordhög haha. Men det var det värt! Ha gått på twilight premiären i usa liksom! Fast måste säga att jag var lagom trött dagen efter i skolan....



så mycket folk och bilar!

och vi satt på andra raden för att det var så fullt! snacka om motion sickness i början!
 
i fredags i skolan gick vi i c-schedule, vilket betyder att lektionerna är jättekorta och man har det när man har en timmes pep-rally eller liknande. Den här gången var det wrestling. Rossview vs. Westcreek (eller nått annan skola, kommer faktiskt inte riktigt ihåg...) Så då missade vi typ hela 7th period och alla som betalade en dollar fick gå och titta på wrestlingen, och vem är så dum och inte går och får sitta kvar i 7th i över en timme!?
 
sen i helgen kom moms föräldrar hit och de ska stanna nu över thanksgiving. de har värdens sötaste lilla hundvalp, sammy!
 
Bakade även bullar i söndags eftersom jag i måndags hade ett föredrag på culinary arts om en national food holiday, jag valde kanelbullens dag! Och man fick 25 extra credit om man tog med och bjöd klassen på det man pratade om! Så var ganska mätt efter den lektionen... Och de älskade mina kanelbullar! 


Vi spelade även monopoly på economics, och jag vann! yey! och då fick man extra credit, älskar extra credit!
 
Igår var det väl inte direkt en speciellt händelserik dag i skolan, eller jag bakade chokladmuffins på culinary arts, vi hade en free lab, vilket innebär att man får ta med sig ingredienser och göra vad man vill. Tror en kille överskattade sin förmåga till att laga mat, han startade nämligen en grease fire. Alltså usch vad det rykte, och rektorera kom in och police officern och alla elever frågade vad vi gjorde... Haha så det var ju typ dagens höjdpunkt... att det började brinna på culinary art...
 
Nu är vi lediga från skolan onsdag, torsdag, fredag!! YEY!! För det är thanksgiving! Och det firar man imorgon, mom har köpt världens största kalkon tror jag! Så vi kommer kunna äta turkey för en evighet!
 
Skriver ett inlägg om thanksgiving senare!
 
Och nu när jag skriver det här är det bara morgon här. 8.45 och om en halvtimme så ska vi åka till Nashville och shoppa!! Blir lite julklappar till hemma och så tror jag väl att det kommer slinka med lite kläder hem till mig också... Alltså jag är seriöst shopaholic!!
 
Och just det! Har ju glömt bort att säga typ det viktigaste!!
 
HEDVIG KOMMER HIT I FEBRUARI! Är sooo excited över det!!
 
Och nästa lilla surprise!
 
I'M GOING TO HAWAII!! Har reserverat plats nu! så march 9-16! Can't wait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Men nu måste jag verkligen göra mig klar! Hörs senare fellas! 
See ya!
 

100 days

Hello my friends! Glömde att säga att det igår var 100 dagar sen jag lämnade Sverige! Är inte det helt sjukt eller vad????

Veckans fredagslåt!

Hej på er! Här kommer veckans country-fredagslåt! Taylor Swift's Tim McGraw.
Taylor Swift är otroligt stor här just nu och framförallt hennes låt "We are never getting back together" Den spelas dygnet runt, men jag antar att ni har hört den, så jag lägger ut nån jag tror ni kanske inte har hört... 
Men just nu är hon aktuell med nya albumet Red, så ni kan ju lyssna på det om ni vill sätta er in i min situation nu! Nämnde jag förresten att hon är uppvuxen i Nashville, TN? ;)
 
 
 

If "Plan A" didn't work. The alphabet has 25 more letters! Stay Cool.

och 28 i Sverige!
 
Okej hejhej bandylaget (och alla andra såklart)
Tänkte jag skulle uppdatera er i hur det går i våran lilla tävling! Hoppas ni kommer ihåg vad ni röstade, har det iof nedskrivet...
Just nu leder Hanna Svender med +2 kilo. Fast det är faktiskt bara +1.2 kg !
Jag måste faktiskt säga att det är ganska bra gjort! Hade ju ett tag där när jag hade gått upp 4 kg på 10 dagar... Men sen när fotbollssäsongen var igång var jag nog mer vältränad än någonsin när vi tränade ca två timmar 5 dagar i veckan i 35 grader och strålande sol! Och efter fotbollen har jag försökt hålla igång och gå ut och springa eller köra nått träningspass på tvn eller mitt senaste och roligaste, Dance Central 3 till Xbox Kinect! Så himla kul!
Och det blir ju mycket skräpmat men so far har det ju inte gett så stor effekt.. so far...
 
Men jag har igentligen inget direkt "mål" eller nått sånt, jag vill bara försöka hålla igång och inte tappa all kondition jag byggt upp nu, och våran lilla tävling är bara en rolig grej! Men det viktigaste är nog ändå att inte bry sig för mycket, för det är sån stor skillnad på maten här och i Sverige och alla kroppar reagerar olika till det och även om man försöker vara nyttig är det väldigt svårt! Ville bara skriva det som en extra påminnelse till andra utbytesstudenter och ni blivande utbytisar! NO PANIC! 
 

Soccer banquet



Så jag var på våran soccer banquet igår kväll. Det var kul och för er som inte vet det så fungerar det som en avslutning med lite prisutdelningar och sånt. Sen fick alla seniors en avskedspresent (som ni kan se på första bilden. Men de hade tänkt på mig också och jag fick också en eftersom jag inte heller kommer vara kvar, även fast jag är en junior, supergulligt ju!! Och sen skrev de på baksidan av ramen. Och bokstaven som ni kan se på bild nummer 2 är R för Rossview och skolans färger och den fick jag eftersom jag spelat ett visst antal minuter under mitt första år i laget och sen är det en pin (syns inte så bra, men jag satte fast den i R:et lite tillfälligt sådär) och det är en fotboll som alla första-årare fick som varit med i laget. Sen blev jag även framröstad till most improved player of the year! Det var ju superkul ju!! 

Skolan


Skolan akademiskt sätt är sååååå mycket enklare! Jag har straight A's i 7 ämnen och har nog bättre betyg än 95% av eleverna på skolan. Men iof har jag ju inte heller de mest avancerade ämnena heller. Men jag har 112% i Engelska, vilket betyder att jag faktiskt har bättre än man kan ha. Och jag har även näst bäst betyg i min US history klass. Vilket är ganska sorgligt för amerikanerna. Och ekonomin har jag nog bäst betyg i klassen. Det är bara så himla enkelt, särskilt nu när språket är så pass förbättrat!
 
Skolspiriten är superkul! Peprallys och matcher och allt. Köpte ett säsongskort till våra hemmamatcher i basketen i fredags så jag hoppas jag kan gå på så många som möjligt.
Och varje morgon så är det the pledge och så vidare i högtalarsystemet.
Men reglerna är så löjliga i skolan. Man måste ha sin planner om man ska gå någonstans under lektionen, man får absolut inte ha mobilen, den ska ligga avstäng i skåpet, även om jag varken har min avstängd eller i skåpet.. Under lunchen måste man vara i cafeterian och och stanna där under hela lunchen.
 
Lunchen är ju ett kapitel i sig! Vet inte om jag gillar den... Det är så skrikigt och stojigt och det är som att gå tillbaka till 7an. Och alla har dessutom bestämda platser typ så jag och Elian sitter vid ett bord med några som kan vara de drygaste människorna jag träffat! Men flytta bord då tänker ni. Men det är inte så lätt kan jag säga eftersom alla nu redan har sina platser, och då kan man inte bara flytta och ta någon annans! Så lunchen är väl sådär... 
Och jag saknar definitivt konserthusterrassens mat! Ni ska vara rikigt glada att ni får sån god mat gratis! 
 
Det är en sak som är så bra med att åka iväg såhär! Man inser verkligen hur bra man har det där hemma! Framförallt skolan! 
  • Vi får gratis mat! Som dessutom är väldigt god. Ni ska se maten som säljs i cafeterian här, inget att rekommendera. Och maten som man tar med sig själv kan lätt li lite enformigt och inte alltid det mest hälsosamma...
  • Vi har sån stor frihet i den svenska skolan, tror inte ni där hemma inser det. För det gjorde inte jag tills jag kom hit. 
  • Vi kan gå på toa när vi vill utan att gå och få underskrifter av lärare
  • Vi kan lämna klassrummet lite hur vi vill
  • Vi får sitta i sofforna och jobba 
  • Vi har datorer och tillgång till internet! Vilket är så mycket lättare än att skriva för hand!
  • Vi kan skriva ut saker från skolan utan att behöva betala för vart enda papper
  • Vi kan lämna skolan under skoltid
  • Vi har faktiskt en betydligt bättre utbildning än amerikanskt high school. Här är det multiple choice frågor, sant eller falskt eller matching som är proven och det jobbigaste är typ kort svar frågor eller kort essay fråga, typ två meningar.. Och det värsta är att man faller in i det här ganska snabbt! Kommer vara jobbigt att komma tillbaka till den svenska skolan som faktiskt kräver att man kan saker och ting! Till exempel så kan man få extra credit för ingenting här! Extra credit för att ta med sig en penna, skriva note cards eller ta med sig en läsk som kan säljas på homecoming, trot eller ej, men såna saker räknas med i betyget.
  • Och till råga på allt det så är det helt gratis, in fact, vi får faktiskt pengar för att plugga! Pratade med Elian om det och hon blev rätt så chockad, för vårat "college" är ju också gratis, och i Switzerland så kostar även high school!
Så vi har väldigt mycket att vara glada för för den svenska skolan! Bara så ni vet! Sen finns det ju saker som man önskar kunde vara lite mer som den amerikanska, som pep-rallys och matcher! När alla kommer i skolans färger på match dag, cheerleaders har sina uniformer och footballs killarna har sina match tröjor och alla samlas i gymmet och skriker och cheerleaderserna kör sitt nummer och the danceteam dansar och alla hejjarramsor och skolsånger! Kommer sakna det!
 
Och mina lärare är superbra tycker jag!
  • Mr Greene som jag har i matte är en bra lärare, han är dessutom rolig och redneck #1. Han har sån dialekt så ni anar inte.
  • Sen har jag Mrs Teeter, hon är okej som lärare men jag gillar verkligen ämnet. Web Design, vi håller på att jobba i ett program som heter Dreamweaver och håller på att skapa hemsidor, alltså det är jättekul och jag tycker det är superlätt! Och hon gillar verkligen mig haha, varje gång jag får tillbaka ett test så säger hon Perfect as usual! men jag har aldrig mer än 1 fel utav ca 40 frågor! Men det är inte så fantastiskt som det låter eftersom vi får ha boken på provet och dessutom ett papper där det står frågan och vilken sida man kan hitta svaret på... Frågan är ju då hur man kan misslyckas på ett sånt test...
  • Sen har jag Mr Chartrand... Ja han är väl kanske inte i kategorin "bästa läraren" Jag har honom i kör och för det första så är kören ganska dålig... Och det är ju inte så konstigt om läraren pratar bort 20 minuter av ca 50 minuters lektioner och sen stoppar för att lära ut någon av livets läxor mellan varje sång. Låt säga såhär: Mr Chartrand är ingen multitasker...
  • Efter det har jag nog min favoritlärare Mrs Reed! Hon är så söt!! Hon är en såndär supergo amerikan som för det första har ganska stark accent och säger alltid sweetie, honey eller baby till alla elever! "Good job sweetie" eller "How are you today honey" eller om hon svarar på en fråga "yes baby" Alltså hur gullit är inte det! Och hon brukar dessutom bjuda oss på godis eller cracker eller vad hon nu har i sin lilla låda! "Girls I really don't want these marshmellows, can you take care of the problem?" Haha hon är så rolig! Typ för nån dag sen behövde hon ett nummer till en kille i vår klass, och då frågade hon en kille om han hade hans nummer och han bah: Ja eller det är ju i skåpet eftersom vi inte får ha telefonerna hehe...Och då säger hon: Skulle du behöva gå på toa? och kanske ta med dig papper och en penna, vem vet, du kanske mirakulöst kommer på hans nummer? Haha hon är så rolig! Och det faktum att hon alltid försöker vara en matchmaker till oss.. Hon sitter på clubtime och pratar om alla och ba "nej definitvit inte dem.." "han är sweet, men inte som boyfriend" "Han är en bra skolpartner, men usch nej..." Och hon är dessutom en bra lärare också haha!
  • Sen efter det har jag Ms DelGandio i culinary arts (hemkunskap), hon är ganska rolig utan att hon vet om det, eller hon är typ man får inte säga att maten är äcklig osv men själv är hon typ eyuu thats disgusting! Haha jag kan inte riktigt förklara det, men det låter jättekul!
  • Sen har jag Mrs Joosse, jag tycker faktiskt om henne, hon är en bra lärare och är rolig hon med! Och hon har alltid massa frågor till mig och Elian haha!
  • Och sen har vi Mr Sensabaugh. Hans lektioner är såå roliga! Skrattar hela tiden! Det är typ bara massa fräcka skämt hela tiden! Ni ska höra det! Kan inte ens förklara! (och dessutom börjar jag inse hur långt det här inlägget är...)
 
Så det var lite hur skolan är... Men stay tuned för det kommer mer senare idag om en annan kategori:)

3 månader senare

Hej hörreni! I fredags var det 3 månader sen jag lämnade Sverige! Oj så snabbt tiden går, det är helt galet! Det har hänt mycket grejer under 3 månader och det känns som jag har varit här hur länge som helst, men samtidigt som om jag kom igår! 
Det här är definitvt ett andra hem nu och blir mer och mer för varje dag, har kommit in i de flesta rutinerna och det här är min vardag nu. Det har varit både tufft och roligt, ska inte ljuga. 
Ska försöka summera lite om tiden som har gått! 
 
Men jag gör det i olika inlägg!
 
Men här kommer lite bilder från de past days..


en bild på Elian, Catelynn och mig från i fredags när vi var på Beary Bear och åt frozen yoghurt! Alltså himmelskt gott! 

Sen gick vi til Walmart och köpte dessa astöntiga footie pj's! Alltså så himla fula men så sköna. only in america säger jag bara!!

Fredagens countrysång

Okej så jag har fått förfrågan att jag ska lägga upp en countrylåt varje vecka, så det ska jag göra och det får bli en fredagssång!
 
 
 Så här har ni Hunter Hayes med If You Told Me To. Och anledningen till att ni får höra den här sången är för att det var den här som gick på repeat i 3 miles när jag var ute och sprang för några veckor sen.. Vet inte om ni minns det men jag berättade iaf det, att mitt spotify offline mode slutade fungera och jag hade en sång... Det här är den.

En shopaholics bekännelser...

Okej jag erkänner.. jag har blivit en shopaholic!!! Helt seriöst!! Åkte till the mall efter skolan och spenderade ca 4 timmar där med Elian! När mom kom och hämtade oss hade jag lyckats köpa boots, 3 klänningar, en tröja, två mjukisbyxor, en present, ytterligare en present, och ytterligare två presenter , så 4 presenter totalt; ett spel till kinect, ett par slippers, ett headband, socks och en pj till kenzie...
 
Alltså kan inte säga nog hur bra shoppingen är, och det finns såååå mycket att välja bland!! Men ska sätta mig i helgen och se hur mycket pengar som har gått åt och som finns kvar... och sen sätta upp en budget! Ska ju göra en hel del roliga saker framöver, bland annat Hawaii, förhoppningsvis Las Vegas, Florida och Texas!
 
Men kan lägga ut en bild på mina finfina inköp imorgon! 
 
Puss och kram från er lilla shopaholic!

Obama

President Obama is re-elected for another 4 years! 
Det är nyheterna det! Har tittat hela kvällen, men nu måste jag verkligen sova, så jag får berätta mer imorgon! 

 

Workout baby!

Idag har jag varit duktig att träna! Jag körde ett asjobbig träningspass med mom i 1 timme och sen rodde jag i 3000 meter och sen spelade jag dance central på xbox kinect i typ 2 timmar! Så riktigt duktig har jag varit! Och jag har ju vart i skolan också, det får inte glömmas! Nu är klockan tolv här och det är dags att sova, imorgonbitti har jag en breakfast date! 
Och vi är lediga imorgon på grund av valet, och jag kan skriva ett inlägg om det! 
Puss och kram!
 

cheerface!

Helt random, utan logik, makes no sense...

Hallihallå!
 
Idag är det lördag och vi kom nyss hem från Nashville:) Men jag började dagen med lite pannkakor och bacon! Alltså det är såå gott!! Med sirap och smör såklart! har blitt så amerikansk på sista tiden!! Efter det gjorde jag mig klar för att åka till en park i Nashville för att titta på Elians XC race. Det var state championship så det var väldigt bra att komma dit! Mycket folk var det och varmt som attan ute! 
Vädret här är bra konstigt under hösten! För att ge er ett exempel. Igår när jag gick till bussen på morgonen hade jag en t-shirt, kofta och en vinterjacka + vantar! Och idag hade jag på mig en t-shirt och ett par jeans och höll på att svettas ihjäl! Men det är ju inte så konstigt, för vet ni hur varmt det var? 28 grader!!! 

 
Iaf, efter loppet åkte vi till en restaurang och åt lunch och sen åkte vi och handlade lite innan vi begav oss hemåt. Och om ungefär en timme ska vi åka mot skolan och kolla på en teater:)
 
Och kom på en till sak som jag bara älskar med USA! Att jag och Elian i torsdags blev avsläppta @ the mall medans mom var på gymmet! Och amerikansk shopping är så fantastisk!! Jag köpte en klocka och en vinterjacka på American Eagle och jag är medlem där och har samlat på mig lite bouns som kom i posten för några veckor sen, så jag hade 15% rabatt! Och även ett par gratis trosor fick jag haha! Och sen köpte jag en bh från Victoria's Secret och även där hade jag 10% rabatt och fick ett par gratis trosor! Älskar saker som är gratis haha! Så shoppingen är bara underbar! Och vårat lilla mall är ju helt okej för sådär ett litet tag! Tur nog ligger Nashville bara 40 minuter bort (vilket är ingenting här) och där är shoppingmöjligheterna oändliga!!

här är då jackan:) Fast den är finare i verkligheten, mer grön på n vis!
 

och klockan!
 
Och jag kom på en sak som jag tänkte skriva om igår! Alltså när man går mellan lektionerna för det första. 4 minuter har börjat bli en ganska lång tid! Minns ibörjan när vi stressade fram och kom typ ändå alltid försent! Nu tycker man att det är hur lungt som helst när klockan ringer som visar att det är två minuter kvar! Det är ju lite kul! Men iaf en annan sak med korridorerna, man känner sig som en såndär fisk i hitta Nemo! Ni vet när de fångar de fula, gråa och tråkiga fiskarna i slutet av filmen och alla simmar neråt och lyckas ha sönder nätet och bli fria! Hoppas ni har bilden framför er, trångt och man får liksom trycka sig fram och stanna och mitt i allt är det korsningar med folk som kommer från 4 olika håll, det gäller att se upp! 

 
Och ni ska höra hur roliga våra US history lektioner är! Alltså det är bara massa skämt och så och ska försöka att spela in lite från en lektion men mobiler är ju strikt förbjudet så vi får se hur det går! Ska göra mitt bästa för er skull!!
 
Annars rullar allt på som vanligt! Har lite brist på idéer till bloggen dock... Men vi skulle kunna göra på det hör viset! Ni skriver en rubrik och jag skriver inlägget! För jag vill ju uppdatera så ofta som möjligt, men det blir ju inte så jättekul om jag skriver samma sak varje dag, för på vardagarna blir det mycket lika! Så kommentera med en rubrik så ska jag försöka komma på nått att skriva!:)
 

och en liten bild på kanelbullar på det amerikanska viset! Mycket gott! smakade dock inte rikigt som de svenska men det gick betydligt fortare! 17 minuter ;)
 
 

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!!


Jag vill bara säga ett STORT grattis till världens bästa mamma som fyller år idag! (ja du fyller faktiskt fortfarande år här;) )
Älskar dig och saknar dig, men tiden går så snabbt så vi ses snart! och så kanske vi kan skypa i helgen!! 
Puss!! Älskar dig! <3
 



Happy Halloween!

Happy Halloween! Kom precis hem från trick or treating med Kenzie. Helt galet vad vissa har gått in för den här dagen! Och ni skulle ha sett mängden med godis som alla gick runt med! Har inte sett nått liknande, så det var kul att se! 
 

så här söt var Kenzie som Jojo!

RSS 2.0