TGIF

OKEJ BÖRJAR MED ATT SÄGA ATT DET FINNS EN HEL DEL NYA INLÄGG HÄR NEDAN! SÅ TITTA PÅ DEM FÖRST FÖR ATT GÅ I RÄTT ORDNING! HAR VARIT DUKTIG OCH KOMMIT IKAPP NU!
 


Thank God It's Friday!
 
Starting this post by saying Happy Birthday to mom!! 
 
Vi var hos Sandi och Will som bjöd på födelsedagsiddag; lasange och sen cupcakes till efterrätt! Mycket smarrigt!

Dagen annars har varit väldigt bra faktiskt! Alla mina klasser var roliga idag, eller ja nu ska vi ju inte överdriva kanske, skulle väl inte kategorisera Algebra II som roligt, men som tur är har jag en bra och rolig lärare i den klassen! Love Coach Greene! 
 
På kören hade vi karaoke och Jeanette i den klassen är så rolig tjej! Hon gick crazy och började dansa och sjunga, haha dagens höjdpunkt!
 
På culinary så hade culinary 2 lagat paella, så vi fick äta av det också! Älskar att jag har culinary innan lunchen!

Sen i 7th period (US History) så hade vi sagostund, bokstavligt talat! Haha älskar Coach Sensabaugh, han är bästa läraren! Han hade skjutit undan alla bänkar och lagt ut filtar i mitten av klassrummet och så beordrade han oss att ta av oss skorna och sätta oss på filtarna! Alla bara stirrade på honom först haha, "like are you serious?"
Och japp det var han haha! Så där satt vi allihopa på filtarna som små dagisbarn! Och han är såå rolig! Han började typ asgarva och tog fram sin mobil och bah "I have to take a picture of you guys, you are too cute!"
 
Sen läste han en barnbok för oss, fast med politsik mening, skriven i samband med Andra världskriget som vi nu ska börja jobba med, ska bli intressant och ganska skönt eftersom jag redan vet en hel del om det!
 
På måndag så ska vi få tillbaka våra benchmarks (ett prov) som vi tog i US history, och om alla får mer än 30/50 (vilket dock är högst otroligt) så ska vi ha ett pizza party!! Gotta love Merica!
 
Älskar alla lärare här! De är så personliga, typ pratar om sitt privatliv och man har så mycket bättre kontakt med dem! Och de kallar alla för typ sweetie och baby och sånt! Så underbart härliga!
 
Något annat med high school... Kan sammanfatta det med ett ord. DRAMA!
Alltså de senaste veckorna har varit galna! Massa bråk typ haha och det är alltid något som händer! Nån broke up, en annan är gravid, eller har åkt iväg för att gifta sig. En annan har rökt på inne på toaletten och sen har vi nån som är i court för nått. Haha det tar aldrig slut! Intressant, lite som i filmerna faktiskt!
 
Imorgon är det dags för Winter Fest. Ska ut och äta med en grupp innan dansen och så. Har dock hört att den här dansen är tråkig, men det är ändå värt att gå dit tycker jag, jag menar om det är astråkigt kan man ju gå hem, då har jag ju liksom iaf försökt! Så det kommer förmodligen uppdaterng imorgon eller på söndag! Och just det på söndag är det Superbowl! EXCITED!!!!
 
Och idag är det inte långt till Hedvig kommer hit! 13 dagar! YEY!!!!!

hittade den här hos Sandi och Will också! Kändes som hemma! :D

Kommentarer
Postat av: Mamma

Oj vad mång inlägg, så kul att läsa!

Svar: Ja ibland så! ;)
Lovisa

2013-02-02 @ 06:39:42
Postat av: Mamma

En fråga kallar ni lärarna coach???

Svar: Nej, inte alla men de som är coacher i något kallar vi antingen för coach eller mr. Så Mr. Sensabaugh är coach i football så vi kan kalla honom coach sensabaugh och Mr Mang är coach i Basketball och då kan vi säga Coach Mang :)
Lovisa

2013-02-02 @ 20:31:19
Postat av: Hedvig

Haha känner igen dramat! Min skola luktar weed överallt varje dag.....

Svar: ja, och fick nyss veta att vi har två gravida på skolan nu!
Lovisa

2013-02-02 @ 22:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0