7 dagar

Precis en vecka kvar nu till sol, palmer, hav, surfing, hula, sandstränder, solbränna, m.m, m.m!
 
Behöver jag säga att jag är excited!! :D 
 
bild från ikväll när jag och mom gjorde lite goda snacks! Om det blir lyckat vet vi vad vi ska ha med oss på planet till Hawaii! (SOM ÄR OM SJU DAGAR!!!!!! :D:D:D:D:D:D )
 
 
Och Elian åkte till California imorse! Avis, fast det är ju som sagt min tur OM EN VECKA, SJU DAGAR (SNART 6 DAGAR!!!!)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad är det för godis ni gör?

Svar: Det är bara mörk choklad och jordgubbar! :D
Lovisa

2013-03-03 @ 08:27:40
Postat av: julia

Åh vad gott det ser ut! Hoppas allt är fint med dig där borta Lovisa, och att du får det helt underbart på Hawaii! Kram

Svar: Haha det var det också;) Allt är bara bra, tack så jättemycket, det kommer bli fantastiskt!! :D KRAM!
Lovisa

2013-03-03 @ 11:08:21
Postat av: Axel Ericsson

Hej Lovisa,

Hur tycker du att det är att dela familj med en annan utbytesstudent? Jag åker till USA nästa "säsong" med AFS och jag vet inte hur jag skulle reagera om jag blir dubbelplacerad.

Jag är lite rädd för att man fastnar i en "comfort-zone" och inte träffar lika mycket folk som man hade gjort om man bodde ensam med familjen.

Jättefin blogg, jag läser med nöje!
Axel

Svar: Hej Axel!
Jag tycker att det finns sina fördelar och nackdelar, helt klart! Men ja det har ibland blivit att man inte tvingats ur sin comfort-zone, man har ju liksom varandra. Men det finns mycket som är väldigt bra också! Man behöver ju aldrig oroa sig för att vara själv, man kommer varandra väldigt nära, eller det har iaf vi gjort. Och det är jätteskönt att kunna prata med nån som är i precis samma situation. Så jag tycker inte du ska panika om du blir dubbel-placerad. Istället kan du ju prata med den andra utbytesstudenten och sätta upp regler, typ att ni inte ska äta lunch med varandra, ta olika klasser och sånt, det ångrar jag lite ibland att vi inte gjorde.. Men över lag, är jag väldigt glad över min dubbel-placering!

Tack så jättemycket!
Lycka till!
Lovisa
Lovisa

2013-03-03 @ 20:42:21
URL: http://axelericsson.blogg.se/
Postat av: Josefine

Läser din blogg nästan varje dag. Jag älskar den! Men det är en sak jag inte riktigt har förstått för har inte läst från när du började blogga och det är om Elian. Är hon också utbytesstudent eller är hon ett av barnen i din värdfamilj?

2013-03-05 @ 22:54:09
URL: http://accordingtomeee.blogg.se
Postat av: Josefine

Haha, läste precis kommentaren över och där fick jag ju mitt svar, så komiskt för har tänkt fråga länge och så när jag väl gör det så står det precis ovanför xD aja, hur som helst, keep up the good work with bloggen :D

Svar: Haha va bra! Men bara för att svara, ja hon är också en utbytesstudent i min värdfamilj ;) Och tack så jättemycket för de fina kommentarerna! Ska försöka bättra mig snarare, har varit jättedålig på att blogga nu på senaste tiden, men nu är jag iaf ikapp med hawaii-inläggen :D
Lovisa

2013-03-05 @ 22:55:50
URL: http://accordingtomeee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0