Howdy y'all!

Hey peeps!
Just nu sitter jag i ett hotellrum i Austin, Texas! Vi åkte hemifrån i torsdags runt 12-tiden och hade en 12-13 timmars bilfärd framför oss! Sov bort mycket av tiden och hann titta på Topgun, lyssna på musik och tvinga dad att stoppa för toa breaks och snacks!;) var väldigt skönt när vi kom fram dock! Runt 1-2 tiden på natten! Kan väl säga att det var en låååång resa!!

På fredagen började vi dagen med en god hotellfrukost!! Åh vad jag älskar hotellfrukost! Sen åkte vi till the Domain, ett Outdoor mall. Shoppingen var underbar! Lyckades att shoppa en hel del och de hade H&M! Vi käkade pizza till lunch och sen öppnade himlen sig!! Herregud va det regnade!! Vi sprang över gatan till hm och det var som om vi simmat dit!!
Efter inhandling av regn poncho och lite mer shopping ringde vi hotellet och de kom och hämtade upp oss. Vi utnyttjade hotellets hottub och chillade där ett tag, sen gjorde vi oss i ordning och 10.15 gick vi på bio! Fast and the furious! Bra film! Kom hem vid ett och gick och la oss!

Och idag då... Började dagen med hotellfrulle! Och har bara sovit och tagit det lugnt fram tills nu. Texas bjuder oss på regn... Men vi ska snart åka downtown lite snabbt och sen tillbaka till hotellet och göra oss redo! För ikväll är det bröllop!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0