PROM!

Okej, jag vet att ni har längtat efter detta inlägg haha... Så här kommer det!
 
På fredagen när jag kom hem, chillade jag bara, tittade på tv och vilade upp mig inför morgondagen, som skulle bli lång och ganska hektisk! Just det, jag fixade ju mina naglar också! Noga var jag också haha! Satt med hårfönen och torkade dem, vanligtvis brukar jag inte ha det tålamodet, att vänta tills det är helt torrt menar jag. Det smetas ALLTID ut! Men nu var jag riktigt tålmodig, prom ju!
 
Lördag morgon: Försökte sova så länge jag kunde, så jag gick upp vid 11. Tog en dush, klädde på mig och sen vid 12.20 åkte vi mot salongen för vår tid hos frisören. Elian var först så jag roade mig med telefonen medan jag väntade på min tur, träffade även Arielle från mitt fotbollslag och såg 3 andra från skolan. Kan ju säga att prom är stort här! All in är det som gäller och människor har helt seriöst inga problem med att spedera 1000 dollar på en promklänning. Själv är jag nöjd med min för $60 haha!
 
Sen var det iaf min tur att få håret fixat. Fick bli en låg knut, eller liknande, inte rikigt knut.. Men jag blev nöjd, det var det jag hade i tanken. 
 
Sen åkte vi till Walmart, complement handlade lite smink och åkte sedan till Bob och Leah för Leah skulle göra Elians make-up. Jag gjorde min själv dock, har alltid tyckt om att göra det!
 
När vi var klara med make-up åkte vi hem och började byta om till klänningar, skor och smycken. Elian's date kom först (runt 4-tiden) Vi gick inte i samma grupp, men jag tittade när de tog lite kort och hon fick sin corsage och sånt. Och de hade lyckats matcha sina kläder i rätt färg också! Så de var så söta ihop! Sen åkte hon iväg för att ta mer bilder. Jag stressade runt i huset, panik för att glömma nått och så haha! Min date kom vid halv 5. Jag gick med Devyn, en kompis från skolan, och en av mina närmsta kompisars brorsa. Så han kom vid halv 5, vi tog lite kort här hemma innan vi åkte hem till honom och plockade upp Kaitlyn (min kompis och hans syrra) Hans mamma tog lite mer kort, jag fick min corsage, hon tog kort på det också, måste komma ihåg och fråga efter dem korten också! Sen åkte vi och hämtade upp Kaitlyn's date, Huston. 

Vi åkte sedan ner till the River, med föräldrar i släptåg och tog... mer kort haha! Sen började det regna som attans! Det hade regnat hela dagen, men vi hade tur och hade ett uppbehåll på 2-3 timmar när vi skulle ta kort. Sen åkte vi mot Olive Garden för middag. Gott var det! Men herre gud va det regnade!! Det var ju värsta stormen jag vart med om so far sen jag kom hit. Det var blixtrar och åska och hur mycket regn som helst! Tornado varningar och typ en decimeter vatten överallt! För att ni ska förstå hur mycket det regnade, så 1) när vi sprang från bilen till after prom var det som man duschat. och 2) Dagen efter var det många av mina kompisar som bokstavligt talat paddlade kanot i deras backyard eller neighborhood!! 
 
Anyways, back to prom! När vi ätit klart och försökt ta oss till bilen utan att bli genomblöta åkte vi mot prom! Det var downtown Nashville, så det tog oss ett tag att komma dit, och electriciteten var borta på mesta ställerna. Men vi kom dit vid nio, träffade massa kompisar och dansade och tog kort. Det var otroligt varmt där inne, fast det var vatten på golvet pga regnet. Men det var kul! Fast jag föredrar att dansa som man gör i Sverige, grinding och twerking, som är det som gäller i USA är liksom lagom roligt efter ett tag haha! Nej men jag tyckte faktiskt att själva prom var rolig. Vid 11 var dansen över iaf, och vi åkte hem till Huston. Vi böt om och gjorde oss redo för after prom. Jag och Kaitlyn tog en liten snabb nap också och vi åkte mot skolan vid kvart över 12. 

After prom är liksom ett event efter prom (själva dansen). Våran after prom var Las Vegas tema, så cafeterian var omgjord till ett casino och självklart massvis med mat! I gympasalen var det hoppborg, ni vet sån som man tävlar i, och andra tävlingar och sånt! After prom var en lock-in, vilket betyder att man inte får lämna skolan när man gått in. Så vi var där till 5 på morgonen, när det hela slutade. Kan säga att alla var väldigt väldigt trötta haha! Men det var kul! Tävlade med massa personer och har därför brännsår på armbågar, knän, fötter och rygg, men haha all in! Och under kvällen skulle man tjäna biljetter, som man sen fick lägga i olika burkar med olika priser. Fast bara seniors kunde vinna, så jag samlade biljetter åt Devyn. Tyvärr vann han inget haha. Men priserna var väldigt väldigt bra! Kanoter, iPads, Datorer, Tv-apparater, mini-kylskåp för college, giftcards på mer än 100 dollar osv! 
 
Men jag kom iaf hem vid 5.30 på morgonen och gick och la mig vid 6! Väldigt trött, men nöjd över min prom experience! Kunde inte blivit bättre! Eller ja, regnet var ju inte jätteuppskattat! Men äsch! Min prom var awesome!
 


Nu blev ju det här en ganska nära bild hehe... Det såg bättre ut på avstånd ;)

My hair




Och från after prom:

jag, Kaitlyn och Brittany

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad fin du är, önskar jag hade fått se dig "live" men, men.... När är skolan slut? Blir det examen också?? Kram

2013-05-02 @ 22:12:17
Postat av: Liza

Verkligen superfin var du! Älskar hår uppsättningen :D <3

2013-05-05 @ 11:12:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0